Cum să decid tunsoarea mea

Răspunsuri

10/18/2021
Katine Lammons

La bărbați și la femei este la fel; cea mai bună coafură se reduce de obicei la forma feței tale.

Vrei să alegi stilul cel mai măgulitor pentru forma feței tale și să iei în considerare și vârsta, ocupația, nivelul de activitate și cât de mult îți place să folosești în jur cu produsul (sau niciunul) în fiecare zi.

De la About.com:

O față rotundă: cheia aici este să oferi echilibru. Stai departe de coafurile complete sau rotunde, deoarece acestea vor face ca fața să pară mai rotundă. Păstrați părțile mai subțiri și coafați părul puțin mai sus în partea de sus și din față pentru a oferi echilibru. O parte descentrată sau unele valuri la nivelul ochilor vor ajuta la minimizarea rotunjimii. Fețele rotunde sunt mai bune cu mai multe coafuri pătrate. Exemple de celebrități masculine cu fețe rotunde sunt Elijah Wood și Jack Black.

Caracteristicile feței rotunde: maxilarul este rotund, fața aproape la fel de largă ca pomeții înalți și rotunzi.

O față pătrată: similar cu fața rotundă, păstrați părțile laterale mai subțiri și scurte, în timp ce purtați partea superioară mai lungă și stilul ceva mai înalt. Păstrați părul curat în jurul urechilor și asigurați-vă că stilul reflectă forma pătrată a feței - acest lucru va ajuta la formarea feței pătrate. Gândiți-vă la David Beckham. A înțeles bine.

Caracteristicile unei fețe pătrate: linia maxilarului pătrat, aproape la fel de lată ca laturile lungi, drepte, maxilarul și pomeții de aceeași lățime.

O față ovală: majoritatea oricărui stil este potrivit, deoarece aceasta este considerată forma ideală a feței. Acestea fiind spuse, ar trebui acordată atenție altor trăsături proeminente, cum ar fi nasul și poziția ochilor și a urechilor. Dacă intrați în categoria Oval, considerați-vă norocos, deoarece aproape orice stil vă va arăta bine. Actorii cu forme ovale ale feței includ Jude Law.


Caracteristicile feței ovale: considerată forma ideală, maxilarul ușor rotunjit, fără caracteristici neobișnuite (de exemplu gură mare, nas sau ochi), forma feței seamănă cu forma unui ou.

O față lungă: un stil mai lung pe laturi și scurt pe partea de sus va face fața să pară mai puțin lungă și să ofere un echilibru mai bun. Mergeți cu o croială care are câteva straturi și este purtată, astfel încât linia părului din față să fie deghizată. O barbă îngrijită poate ajuta la asigurarea unui echilibru suplimentar. Nu permiteți părului facial să devină prea lung deoarece acest lucru va prelungi fața. Ochelarii pot oferi, de asemenea, echilibru prin împărțirea feței și atragerea atenției de la lungimea feței. Eminem și Keifer Sutherland sunt stele cu fețe lungi.

Caracteristicile feței lungi: fața mai lungă decât cea largă, de multe ori linia maxilarului rotunjită, pomeții și maxilarul de aceeași lățime.

O față triunghiulară: pentru a echilibra o formă de față triunghiulară, alegeți un stil care să vă restrângă zona frunții și să adăugați iluzia de lățime la bărbie. O parte decalată cu breton măturat în lateral și barbă poate ajuta la realizarea acestui lucru. Justin Timberlake (care este un exemplu excelent de urmat) și Ryan Gosling au exemple bune de fețe de formă triunghiulară.

Caracteristicile feței triunghiulare: pomeți largi și frunte, bărbie ascuțită.

O față de diamant: Pentru forma feței de diamant, obiectivul este de a minimiza pomeții mai largi și de a echilibra bărbia și fruntea înguste. Pentru a face acest lucru, optează pentru un stil cu breton pentru a minimiza fruntea. Coafurile mai lungi, de asemenea, funcționează bine pentru fața de diamant. Băieții celebri cu fețe în formă de diamant includ Pete Wentz.

Caracteristicile feței de diamant: pomeții sunt cea mai lată parte a feței, fruntea și linia maxilarului sunt înguste, maxilare ascuțite

Cum decid tunsoarea mea?

Pe lângă faptul că ții cont de forma feței, cel puțin inițial, mergi la cel mai bun coafor pe care ți-l poți permite cel puțin primele trei vizite (aceasta ar fi o vizită la fiecare șase săptămâni, per total timp de 4.5 luni). Un stilist profesionist este de obicei un bun artist vizual și un tăietor instruit tehnic, care poate determina cel mai bine ce ar funcționa bine pentru dvs. De asemenea, doriți să mergeți la această persoană cel puțin de câteva ori pentru că:

  • Vrei să vadă cum crește părul tău, astfel încât să poată face corecțiile pentru a păstra aspectul bun
  • Vrei să vezi cât de bine l-au tăiat pentru a vedea cum crește după câteva săptămâni (și să le anunți)
  • Vrei să vezi dacă își mențin standardele înalte după trei tăieri sau dacă încep să se relaxeze; al treilea este despre numărul pe care îl puteți determina „mențineți sau aruncați”


Dacă vă aflați în mijlocul unei schimbări de viață, dacă vă gândiți la o tăietură sau la o culoare drastică, dacă vă gândiți la ceva extrem cu părul dvs., gândiți-vă să scrieți o scrisoare cu un jpeg actual sau o imagine închisă primul și amânat decizia pentru câteva zile. Nici o decizie bună de păr nu se ia într-o manieră nepăsătoare.

Dacă sunteți în căutarea pentru a vă ridica jocul, totuși, all-in.

Steffin
Cu ce ​​scop? Este cineva de care ești aproape? Probabil că nu de când întrebi aici. Ar fi ciudat ca cineva să aibă acest tip de întrebare intimă de la un străin. Chiar dacă vă cunoașteți, normele dictează ca un anumit nivel de apropiere să fie dobândit înainte de a cere ceva atât de personal. Ce zici să o rogi să studieze împreună sau să ieșim la cafea sau să ne plimbăm? Apoi ai putea să-l aduci ...

Lasă o recenzie