Cum să arăt mai feminin dacă am părul scurt

Răspunsuri

10/18/2021
Halpern Darke

Prima regulă pentru a arăta feminin este obținerea tunsorii potrivite cu părul scurt. Două elemente pentru a obține tunsoarea perfectă: Hairstylist și tip Face. În primul rând, puteți afla dacă părul scurt vă convine. Un coafor grozav nu numai că tăiați-vă părul într-un mod fabulos, dar vă va recomanda și o tunsoare care să se potrivească bine cu tipul de față. Fiecare tip de față, astfel încât să puteți cuie arta de a arăta feminin cu părul scurt.

trebuie să știi cum să faci asta. Iată sfaturile noastre despre cum să arăți feminin cu părul scurt și cum să arăți feminin cu tăietura pixie.

Îmbrăcăminte: acesta este un lucru cu care te poți juca atunci când ai părul scurt. Deoarece părul tău nu este asemănător unei păpuși, poți purta haine mai feminine fără să arăți prea mult. Alege cele mai feminine piese vestimentare în stilul tău de modă. Portul formal feminin arată deosebit de bine cu părul scurt. Un alt stil uimitor pentru a arăta feminin cu croiala pixie este stilul iubit, dar cu tocuri înalte. Există ceva sexy în asta.

Accesorii: acesta este ceva care chiar iese în evidență atunci când ai părul scurt sau tăiat pixie. Purtați un colier sau cercei statement și vor fi centrul atenției, fără părul din mijloc. Arată întotdeauna frumos să porți accesorii feminine atunci când ai părul scurt.

Produse: pentru a face coafura ta scurtă să pară feminină și fabuloasă nu economisești bani pe produse bune pentru păr. Deoarece părul tău este atât de scurt, îl poți răsfăța fără a fi nevoie să cheltuiți o avere.

Timp: din nou, părul tău este scurt, așa că nu vei avea nevoie de ore ca să-l usuci și să îl coafezi. Dar alocați-le acele 10 minute pentru a face să pară fabulos. Puteți cere coaforului să vă ofere o mini-lecție despre cum să vă coafați părul.

Încredere în sine: asta este cheia, dar probabil că aveți deja multe tone dacă vă tundeți scurt. Încercați să nu fiți conștienți de părul dvs. și să vă simțiți încrezători în alegerea dvs. neconvențională.

Ceea ce poate face cu adevărat diferența atunci când încerci să arăți feminin cu părul scurt, totuși este machiajul. În continuare, vom vorbi despre.

Informații găsite: Beauty one site

Juditha Bermel
În acest moment, Neymar. Câștigă 100 de dolari în fiecare minut în care există. (nu contează jocurile) Într-adevăr, el face. Cauta-l caut-o. Dar la un moment dat înainte de Cupa Mondială a decis să meargă și să facă acest lucru El a plătit pentru asta (presupun). Cel mai bine l-a prins? O prăjire de la Eric Cantona Acesta este Eric „Nu am simțul umorului, renunț la fani pentru că mă huiduie” Can...

Lasă o recenzie