Ar trebui să primesc o tăietură de pixie?

Răspunsuri

10/18/2021
Elane Cervenak

Cu siguranță cred că ar trebui! Mi-am dorit o tăietură de pixie luni întregi, dar m-am abținut să o fac, pentru că oamenii credeau că părul meu sănătos va fi o risipă. Dar apoi m-am dus pentru asta și toate reacțiile la părul meu au fost pozitive. Am primit complimente de la prieteni și familie, chiar și de la străini, mai mult decât am făcut-o până acum. Chiar s-a simțit mai mult me.

Cred că orice formă a feței poate scoate o tăietură pixie. Trebuie doar să o alegi pe cea potrivită pentru tine. Am avut trei tipuri diferite de tăieturi de pixie și fiecare mi-a schimbat mult aspectul. Există videoclipuri despre fețe rotunde și tăieturi de pixie pe YouTube pe care le-ai putea viziona. Ați putea folosi și Pinterest. Un stilist bun de păr ar putea, de asemenea, să te ajute cu ce tăiere ți s-ar potrivi cel mai bine.

Sunt tot pentru experimentarea părului. Va reveni! Probabil mai repede decât vrei.

Yves
Răspunsul generic este despre doua saptamani după o tunsoare proaspătă. Cu toate acestea, când vine vorba de lup pentru 360 de unde, depinde de modelul tău de buclă, de cât de repede crește părul tău și de cât de redus ai o tunsoare. În mod normal, îmi fac tunsoarea cu o dimensiune de jumătate de gardă mai mare decât de unde începe lungimea buclelor și îmi ia doar o săptămână să încep lupul, dar d...

Lasă o recenzie