Am nevoie să-mi iau un câine agresiv o tunsoare și o baie. Există locuri de îngrijire a câinilor în care să o poată seda și să facă acest lucru?

Răspunsuri

10/18/2021
Hephzipa

Această întrebare mă face să mă gândesc la câinele meu anterior, Frannie Fine. Era cea mai drăguță puicuță pufoasă de la lire, un fel de mix de border collie. Am fost la școala de câini și am eșuat 2 din cele 10 probleme de examen final. Nu am reușit abordarea și îngrijirea necunoscute. Ura pensula. Devenise neclintită și furioasă. Antrenorii de câini au sugerat un bot și sigur că a funcționat. Nu numai că te protejează, dar îi face supuși.

La vârsta de aproximativ 3 ani, haina ei avea într-adevăr probleme. Am pierdut botul. Am încercat să o mențin și pur și simplu nu am putut. L-am sunat pe Mike la Snazzy Pet din Atlanta, nici măcar nu știu dacă mai lucrează, acum 15 ani, dar atât de impresionat de ceea ce a făcut, tocmai a apărut numele său!

Frannie Fine a fost curva mea. Era cel mai bun câine de pază. Locuiam într-un pod vechi, funky, în spatele unei alee de bowling și a unui magazin de amanet, cu o mulțime de trafic de picior ciudat de la un loc de muncă de zi. Când antrenorul meu a văzut unde locuiam, a spus: „Îi voi permite să rămână ușoare tendințe agresive”. Mergea ca un câine de serviciu pe lesă. S-a oprit și a stat la borduri. Dacă am ajuns să vorbesc cu băieții din bloc, ea a stat la o atenție perfectă până când unul dintre ei s-a apropiat de o lesă, atunci a fost joc. Treaba ei era să urmărească în tăcere parcarea, fără să scoată niciodată un sunet dacă oamenii mergeau la vecini, dar în momentul în care era clar că se aflau la ușa noastră, știai că era un câine înăuntru. De asemenea, în momentul în care am scos peria, ea a mârâit, a înțepenit, pur și simplu nu o avea. Creierul ei cățeluș pur și simplu nu înțelegea de ce trebuie să-i trag părul o dată pe lună. Așa că, în sfârșit, l-am sunat pe Mike, toaletorul mobil încă animal de companie Snazzy.

A greșit ceva în ceea ce privește locația mea și a reușit să-mi găsească ușa din spate și a fost descuiată și a intrat chiar înăuntru. Am auzit-o, Frannie a auzit-o și ea s-a înșurubat în spate și l-a atacat cu sărutări !!! WTF ???

I-am spus totul, în timp ce ea m-a trădat dându-i burta lui Mike. A scos-o în remorcă și s-a ocupat. Erau 3, aproape 4 ore și nu se mai întorseseră. Începusem să cred că l-a ucis. Când a intrat din nou în studio cu un câine, nu l-am recunoscut. 100% ras. Tot părul a dispărut. Și unghiile tăiate!

Așadar, l-am angajat din nou și din nou !!!

Deși el merita fiecare bănuț, bugetul meu era restrâns. Și sunt bine echipat să spăl un câine. Studioul meu are furtun de apă caldă / rece, scurgere de pardoseală, spațiu în care un câine umed nebun poate face furori după baie. Dar a fost mai mult de o lună în pachetul Dishnetwork. Nu pot sta pe acoperiș și să primesc semnale TV. Dar pot spăla un câine.

În secret, am strâns rechizitele, am pus totul la loc, i-am pus lesa, dar, în loc să ieșim pe ușa din față, ne-am îndreptat înapoi la spălarea câinilor din camera umedă. Am ridicat-o, am scos-o în chiuvetă mare și a preluat poziția. Se pare că Mike le pune fața în groapă pentru brațe pentru a păstra săpunul din ochi. Cine stia!! Am șamponat, periat, tuns blana mată. Ușor de 30 de minute la oră. Apoi ridic tunderea unghiilor. Și tocmai și-a oferit laba. Eram înspăimântat de ceea ce făcuse tipul ăsta pentru eșecul meu de ascultare.

Aproximativ un an mai târziu, am sunat pentru o altă întâlnire doar din cauza faptului că era foarte ocupată și ea urma să rămână cu oamenii mei o săptămână, în casa lor cu mochetă, fără animale de companie. Acum, când mă gândesc bine, a mușcat pe cineva în acea săptămână.

Poveste secundară rapidă: săptămâna aceea cu oamenii mei, au dus-o la biroul lor. Tatăl meu a lăsat-o legată de un picior de masă în timp ce făcea unele comisioane. Cele 2 doamne care lucrau acolo nu erau fanii câinilor. Una dintre pungile lor era deasupra mesei la care câinele era legat. Au stat la ușă și au conspirat despre cum să poșești și au comparat note despre temerea și urărea câinelui. Apoi, unul dintre ei s-a năpustit, a apucat punga și s-a întors pentru a ieși. Frannie Fine și-a prins glezna și și-a rupt pielea ... Dar furau o poșetă!

când am sunat la următoarea întâlnire un an mai târziu, l-am lăudat și mi-am cerut scuze pentru că nu a avut nevoie de serviciul său la fel de mult pentru că mi-a dresat câinele! Frannie Fine nu a jucat niciodată jocuri pentru câini. Nu a adus. Nu a prins delicii. Avea un singur truc, stătea și rămânea. Uneori cu delicatese în gură. O dată timp de 45 de minute stând în scaunul ei mic de la ușă. Șmecheria a venit atât de la îndemână la spălarea ei. Aș putea să o spumez, să părăsesc camera, să iau o ceașcă de cafea, să mă joc cu telecomanda, să mănânc o gustare și ea ar fi tot acolo acoperită de spumă.

Frannie face o baie în studio.

Frannie Fine RIP 1 mai 2016

Elane Cervenak
Cu siguranță cred că ar trebui! Mi-am dorit o tăietură de pixie luni întregi, dar m-am abținut să o fac, pentru că oamenii credeau că părul meu sănătos va fi o risipă. Dar apoi m-am dus pentru asta și toate reacțiile la părul meu au fost pozitive. Am primit complimente de la prieteni și familie, chiar și de la străini, mai mult decât am făcut-o până acum. Chiar s-a simțit mai mult me. Cred că oric...

Lasă o recenzie