Cum să ceri unui stilist să taie un tip de breton foarte special (inspirat de anime)

Răspunsuri

09/27/2021
Li

Bună,

Întrebare minunată și o coafură anime chiar mai minunată.

În mod ironic, am fost la localul Barnes & Noble în căutarea unor cărți anime cool cu ​​coafuri. Nu am văzut oameni din viața reală cu această tăietură, dar este cu adevărat minunat.

Dar eu divag ...…

Pot să vă înțeleg îngrijorarea cu privire la luarea în serios, dar mulți stilisti sunt foarte creativi, dispuși să experimenteze cu propriul păr sau cu firele clienților lor dornici.

Dacă nu vă simțiți confortabil dacă îi arătați fotografului un stilist, îi puteți spune întotdeauna că este pentru o piesă de teatru, o performanță sau un spectacol mare de jocuri anime la care participați. Majoritatea oamenilor au auzit de spectacolele mari de jocuri din California.

Faceți fotografia de mai sus, care presupun că este stilul dorit?

Nu contează dacă ai sau nu o referință din viața reală. Cheia este să aveți o fotografie mare (ca cea de mai sus) care să arate tăietura din cât mai multe unghiuri posibil.

Dacă sunteți îngrijorat, un stilist nu vă va putea tăia părul așa cum doriți, nu sunteți de acord să continuați cu serviciul de tunsoare până nu vă simțiți 100% convins.

După ce ați vorbit cu un stilist despre ceea ce doriți, dacă tot nu simțiți că pot face tăietura, spuneți-i politicos că mai doriți ceva timp să vă gândiți la asta și apoi să plecați. Vă puteți oferi să plătiți pentru timpul lor, deși majoritatea stilistilor nu percep taxe pentru consultații.

La fel, dacă mergeți la un stilist și încearcă să vă scoată din stil din orice motiv, din nou, spuneți-le politicos că trebuie să vă gândiți bine și să plecați. Stilistul este acolo pentru a vă servi.

Nu contează DE CE vrei acea tunsoare. Este părul tău, banii tăi, iar stilistul lucrează pentru tine. Sa nu uiti asta. Ești șeful cu bani și ceea ce vrei pentru părul tău este minunat ... așa că fă-o.

S-ar putea să te uiți în jur la oamenii din zona ta cu culori și stiluri de păr cu adevărat unice și să-i întrebi cine își face părul. Acesta ar fi un bun punct de plecare pentru dvs. pentru a găsi un coafor grozav prietenos cu anime-urile.

Cele mai bune urări și vă rugăm să postați noua dvs. tunsoare anime.

Graaf
Spălați-vă părul cu șampon de porumbel ... Doar de 2 ori într-o săptămână. Și săptămâna viitoare aveți un set de fire de mătase care sunt și ele plate .. Și dacă acest lucru nu funcționează, puneți doar o pastă de albuș de ou pe păr, lasă-l jumătate de oră, apoi spală-l fără șampon ... Îți va lăsa părul neted și mătăsos .. Este o metodă dovedită științific pentru a aplatiza firele de păr ... ...

Lasă o recenzie