De ce războinicii mongoli se radeau capul într-un mod atât de particular?

Răspunsuri

10/18/2021
Britton Catuy

Triburile aveau coafuri diferite. Coafura pe care o descrieți a fost de obicei folosită de mongolii Khiyat (clanul mongol original format din diferite triburi precum Borjigin, Taicihiud etc.) De obicei se crede că își doreau ca părul să se potrivească corect în căști și pălării. Numărul de împletituri sau tipul de bărbierit variază de la trib la trib. Unii sugerează că au imitat animale, deoarece animalele sălbatice au avut un rol important în folclorul altaic: numirea fiului tău după un animal puternic sau fiica ta după un animal frumos nu era neobișnuit.

Multe dintre aceste coafuri au fost folosite și de alte națiuni Altaice. Copii turcmeni cu doar păr pe frunte, kazahi cu o singură împletitură pe cap etc. În stepă, trebuia să purtați pălăria tot timpul pentru a contracara vânturile reci și ascuțite, astfel încât acest lucru le-a ajutat stilul de viață. De exemplu, șamanii nu au dat dracu, așa că părul lor era lung și neîngrijit. Uneori era doar ... stil, deoarece Göktürks erau cu părul lung, fără împletituri.

Li
Bună, Întrebare minunată și o coafură anime chiar mai minunată. În mod ironic, am fost la localul Barnes & Noble în căutarea unor cărți anime cool cu ​​coafuri. Nu am văzut oameni din viața reală cu această tăietură, dar este cu adevărat minunat. Dar eu divag ...… Pot să vă înțeleg îngrijorarea cu privire la luarea în serios, dar mulți stilisti sunt foarte creativi, dispuși să experimenteze cu...

Lasă o recenzie