Dacă cineva îți arde simultan părul, este o tunsoare?

Răspunsuri

10/18/2021
Rogerson Gigante

Mulți coafori se vor referi la o „tunsoare chimică” ca o arsură simultană a capetelor sau a părților superioare ale părului cu prea mult înălbitor sau alte substanțe chimice dure.

Recent vorbeam cu coloristul meu de păr și ea îmi povestea despre un client care aplicase înălbitor peste vârful înălbitorului anterior. Părul a ars imediat creând o „tunsoare chimică” clasică.

Există, de asemenea, unii oameni care cred că cel mai bun mod de a îndepărta capetele despicate sau rupte este să folosești focul și să-l arzi.

În niciun caz nu m-aș gândi vreodată să folosesc focul undeva lângă capul meu.

Unii oameni jură arzând rupturi și lacrimi, dar nu este o practică obișnuită.

ATENTIE: Nu vând și nu promovez nicio companie, produsele lor și nici nu am un magazin de cumpărături online de promovat. Ceea ce scriu se bazează pe propria mea experiență și credință în tehnicile pe care le împărtășesc.

Britton Catuy
Triburile aveau coafuri diferite. Coafura pe care o descrieți a fost de obicei folosită de mongolii Khiyat (clanul mongol original format din diferite triburi precum Borjigin, Taicihiud etc.) De obicei se crede că își doreau ca părul să se potrivească corect în căști și pălării. Numărul de împletituri sau tipul de bărbierit variază de la trib la trib. Unii sugerează că au imitat animale, deoarece ...

Lasă o recenzie