Ce tip de tunsoare se potrivește unei fețe în formă de inimă?

Răspunsuri

09/27/2021
Orland

Îți voi arăta cum să alegi coafura potrivită pentru forma feței tale.

Alegerea coafurii potrivite pentru femeie matură face diferența și, pe măsură ce îmbătrânim, se schimbă textura părului, pielea se schimbă, avem riduri, texturăm. Dacă putem alege croiul potrivit pentru forma feței noastre, totul arată în armonie. Deci, am să vă arăt câteva lucruri. Unul dintre acestea este cum să obțineți forma exactă a feței. E foarte simplu. Odată ce ați obținut forma feței, vă voi arăta diferite imagini și vă voi arăta cum să aplicați o tunsoare pentru a vă îmbunătăți cel mai mult forma feței. Al treilea lucru pe care aș vrea să-l fac este să vă arăt în ce fel despărțirea face o mare diferență. Pentru mine, mă despart pe lateral și vă spun de ce mă despart pe lateral și vă voi arăta, eu însumi cu o parte în mijloc și o parte pe cealaltă parte și, sperăm, puteți obține toate aceste informații și aplică-le pentru tine și iau niște decizii foarte bune bazate pe aspectul tău, părul și fața ta.

Veți avea nevoie de două lucruri, un creion de ochi sau un creion de buze și o oglindă. Nu o mărire, ci doar o oglindă normală în care poți privi foarte atent. O să ne arătăm fața. Așadar, uită-te la fața ta în oglindă și adu-ți fața la o apropiere confortabilă de oglindă, apoi iei eyelinerul și desenezi linii mici în jurul tuturor marginilor feței tale. Veți putea vedea în oglindă, este ca un fel de ochelari care vă vor atinge partea laterală a feței. Când puteți face acest lucru, continuați să mergeți până la capăt fără a vă mișca fața. Când terminați conturul feței, nu vă mișcați deloc. Luați punctul central dintre ochi și marcați un punct pe oglindă. Apoi, ia punctul central în care este nasul tău și fă un punct pe oglindă și ia un punct central în care se află bărbia. Ține-ți fața cu adevărat nemișcată. Dacă puteți, atunci intrați și simțiți osul maxilarului la punctul osului maxilarului pe un marcaj lateral și apoi punctul osului maxilarului pe cealaltă parte și îl marcați. Acum, îndepărtează-ți fața de oglindă și aruncă o privire asupra a ceea ce ai și dacă ai fost vreodată confuz cu privire la forma feței tale, te uiți la ea, fără confuzie pentru că este desenată în fața ta acum. Liniile de la mijloc pe care le-ați făcut doar trasează o linie pentru a uni toate aceste puncte pentru mine. Punctele nu sunt chiar pentru că fața mea se înclină puțin spre stânga. De asemenea, pe fața mea, maxilarul meu este neuniform pe ambele părți. Deci, pe partea stângă, maxilarul meu este mai jos pe față, iar pe partea dreaptă este mai sus pe față și când unesc liniile împreună, veți vedea că sunt ușor descentrat și așa numiți un fata asimetrica. Acum, că ai forma feței în fața ta. Vom trece și vom privi imaginile și îți voi arăta stilul tăiat care s-ar potrivi cel mai bine feței tale.

Vom începe mai întâi cu o față ovală, deoarece fața ovală este considerată cea mai asimetrică față perfectă, nu că este, asta este ceea ce ochiul vede în proporție. Fața ovală va avea tâmplele și linia maxilarului în jurul aceleiași distanțe și apoi curbate și o formă ovală deasupra și dedesubt este forma pe care toți ceilalți încearcă să o copieze și dacă aveți fața aceea ovală frumoasă, veți găsi că poți scăpa de cele mai diferite stiluri de păr. Îl poți purta și trage înapoi pe față, poți purta straturi așa cum pot eu. Îl poți purta cu franjuri drepte, majoritatea stilurilor îți vor arăta grozav. Ceilalți prin care voi trece, vom încerca să ne punem credința în proporție cu părul nostru. Pentru mine am o față în formă de inimă. Modul în care îmi folosesc părul pentru a echilibra este prin a avea straturi în jurul feței și îmi umple partea din față, elimină forma și există o lipsă de volum în jos. Deci, mă încolăcesc spre interior pentru a începe și asta urmează de-a lungul formei inimii bărbiei mele, care are și grosime, volum și bucle.

Dacă aveți o față pătrată, vă veți simți foarte unghiular. Remediul pentru aceasta este să adaugi linii moi părului tău. Dacă aveți prea multe unghiuri în tunsoare pe o față pătrată, arată foarte dur și ar fi ca o margine dreaptă moartă și laturi drepte și un bulb drept și dacă terminați bobul unde este linia maxilarului, veți arăta pătrat și este în regulă. Dar, dacă doriți să înmuiați acest lucru, adăugați câteva straturi și adăugați o anumită catifelare în locul unei franjuri drepte care subliniază unghiurile. Poți alege o margine laterală așa cum am avut eu. Deci, o să-ți taie fața într-o formă mai moale și apoi, în loc de un bob care trece drept peste linia maxilarului care creează mai mult pătrat, poți înregistra cu bandă dacă va fi un bec scurt. Aveți un pic mai lung în față și îl puteți menține drept în spate sau, dacă este mai lung, asigurați-vă că este stratificat în jurul feței dvs., arată frumos pe fețele pătrate.

Dacă fața ta este rotundă, ești cam norocoasă pentru că fața ta nu se încrețește la fel ca a tuturor celorlalți, pentru că este mai plină și o față plină este ceea ce încercăm cu toții să realizăm pe măsură ce îmbătrânim și intrăm pentru a înmuia o față rotundă și pentru a o face mai asemănătoare cu o față ovală, puteți face asta cu capul, astfel încât să aduceți capul în jos într-o formă ovală. Dacă părul tău este lung sau scurt, asigură-te că partea din față este tăiată în straturi pentru a fi imitate și ovale și că poți purta o parte din mijloc dacă ai o față rotundă. Arată frumos pentru tine, doar asigură-te că ai ceva moliciune în jurul frunții și apoi cobori în acel oval.

Dacă aveți o față în formă de diamant, veți găsi că cea mai lată parte a feței dvs. se îngustează pe frunte și pe bărbie și uniformizează această lățime. Adăugăm lățimea în partea de jos cu straturile de păr prin tăiere, prin contrastul culorilor, iar în partea de sus adăugăm o franjă asimetrică. În acest fel, treci de la a avea un aspect unghiular la un aspect mai moale și dacă simți că ai o față ovală, dar este prea lungă, un truc minunat este să-ți port părul pe lateral și asta fac tot timpul pentru că uneori simt că fața mea este prea lungă. Trag totul în lateral și apoi creez volum în jurul părții feței mele și dacă ai acea lungime, creezi lacrimi de volum, astfel încât să-l arate mai proporțional și mai în armonie cu fața.

Acum, dacă doriți să experimentați, vă voi arăta folosind desenul pe care tocmai l-ați făcut pe oglindă și adăugând totul, veți vedea partea feței. Dacă aveți una care este inegală, ca și pentru mine, ceea ce fac este să compensez punându-mi franjura laterală pe partea opusă, astfel încât să atragă atenția pe cealaltă parte a feței și să înmoaie partea feței și când port coada mea de coadă laterală o port pe partea feței care este mai lungă. Asta îmi dă vrac și îl completez și asta arată mult mai bine pentru mine decât să-mi trag părul înapoi. Acest lucru nu face absolut nimic pentru mine, deoarece nu se întâmplă nimic în jur, unde trebuie să mă umplu. Dar când îl eliberez și pun părul înapoi și creez volum, fața mea arată mult mai bine, mai moale și mai armonioasă și asta putem face pe măsură ce îmbătrânim pentru a crea un aspect mai tineresc și pentru a putea menține acel aspect ca bine. Odată ce știi să-ți sortezi partea din față care trebuie accentuată prin păr, poți să mergi la coafor și să le ceri să o taie pentru tine și cred că vei fi cu adevărat fericit.

Acum îți voi arăta părul meu cu diferite părți pe partea din mijloc și vei putea vedea cum pot face cu adevărat o mare diferență purtând părul așa cum fac eu.

Rosalyn Ingargiola
Ca fost coafor și frizer, vă pot completa ceva important pentru client: tu încerca pentru a explica cum vrei tăierea ta, we trebuie să stabilim ce vrei să spui - așa că încercăm să citim ta mintedacă afișați o imagine a ceea ce doriți să fiți conștienți, nu vă putem face părul drept, fin, subțire, ondulat și plinAcoperiți fața modelelor pe imaginea dorită, utilizați-o ta faţăîntreabă dacă ești cla...

Lasă o recenzie