Cred că un bărbat ar trebui să aibă părul scurt și simplu. Fiul meu are o coadă de cal. M-am gândit să-l întrerup în somn. Cum pot să-l conving pe fiul meu de 18 ani să-i taie coada de cal?

Răspunsuri

10/18/2021
Roath

Vă rugăm să luați în considerare terapia. Există psihiatri și psihologi care vă pot ajuta cu necazurile. Terapia prin vorbire poate fi de ajutor în aceste situații. Medicația trebuie luată în considerare numai dacă toate celelalte metode eșuează. Pentru siguranța fiului dvs. și a dvs., ar trebui să informați un profesionist din domeniul sănătății mintale despre fanteziile voastre de a-l ataca pe fiu adult cu foarfece în timp ce doarme.

Odată ce v-ați asigurat siguranța fiului dumneavoastră și propria dvs. siguranță prin căutarea unui ajutor profesional, există câteva probleme de luat în considerare. Acestea sunt genurile de lucruri pe care le-ar putea discuta psihologul dumneavoastră.

1. Ce vrei pentru fiul tău?

Dacă vrei ca fiul tău să fie o persoană fericită, grijulie, care are capacitatea de onestitate și respect față de ceilalți. Atunci va trebui mai întâi să-i arate asta prin comportamentul tău. Respectul înseamnă că nu trebuie să îi spui niciodată unui adult cum ar trebui să se îmbrace sau să poarte părul, indiferent dacă sunt rude cu tine sau trăiesc cu tine. Aceasta înseamnă, de asemenea, că adulții care locuiesc împreună ar trebui să contribuie la cheltuielile gospodăriei și la muncă. Dacă fiul tău locuiește cu tine și nu contribuie, atunci aceasta creează o dinamică slabă a puterii în relația ta și ar putea fi la baza problemei. Dacă fiul tău încă studiază, asta nu înseamnă că nu poate avea un loc de muncă cu jumătate de normă și să contribuie într-un fel la gospodărie. Acest lucru ar tinde să atenueze argumentele legate de aspecte precum aspectul.

2. Care sunt prioritățile tale în viață?

Prioritățile tale sunt cu adevărat la fel de superficiale ca aspectul și dacă fiul tău poartă sau nu o coadă de cal? Dacă sunt, probabil că suferiți de multă frustrare și depresie și găsirea propriilor pasiuni vă va ajuta foarte mult să vă simțiți mai bine cu voi înșivă.

3. Simți că aspectul fiului tău se reflectă asupra ta?

Aceasta este o afecțiune psihologică obișnuită în rândul părinților. Este un tip de tulburare de anxietate socială în care părinții au multă frică, anxietate și chiar rușine cu privire la aspectul copiilor lor. Acest lucru se poate traduce intern în ceva care se manifestă precum ambiția, sentimentul că, dacă descendenții s-ar îmbrăca sau ar acționa într-un anumit fel, ar avea mai mult succes și că și asta s-ar reflecta mai bine asupra părintelui social. Modul de a face față acestui lucru este de a aborda anxietățile sociale ale părintelui și nevoia de împlinire de sine, astfel încât părintele să poată interioriza că există multe moduri de a trăi și că viața ta ca părinte este completă și valoroasă fără a fi nevoie ca fiul tău să se conformeze orice parte anume a vieții tale.

Dacă te ocupi de aceste probleme într-un mod sănătos, fiul tău S-ar putea să decidă să nu se mute și să te viziteze doar o dată pe an la o întrunire obligatorie de familie pentru restul vieții sale. Nu te amuzez, asta este o posibilitate reală. Mulți fii și fiice adulte își evită părinții din cauza problemelor psihologice ale părinților și trebuie să-și impună opiniile asupra altei persoane.

Notă: Am copii. Fiica mea iubește declarațiile de modă pe care le detest. Sunt ușor trist pentru asta, deoarece cred că ar putea face mai bine și arăta mai frumoasă fără machiaj sau haine strânse, dar știu, de asemenea, că nu mă va răni. (S-ar putea să încercați să faceți o meditație de recunoștință cu privire la faptul că cozile de cal nu sunt toxice din punct de vedere chimic, ca tot acest machiaj detestabil cu care trebuie să aveți de-a face dacă copilul dvs. este o fată.) Mă simt în cea mai mare parte tristă, deoarece am vrut să mă bucur de frumusețe împreună ea și când are gusturi diferite, nu este la fel de ușor. Cu siguranță nu aș vrea să o pierd în totalitate pentru ceva atât de prost. (Voi încerca să limitez cele mai toxice tipuri de machiaj, dar abilitatea mea de a face acest lucru va fi probabil de mult timp până la vârsta de 18 ani.)

Ches
La colțul Kiely și Stevens Creek Blvd (Santa Clara) se află Kittiez, un loc minunat de răsfățat și tuns. După check-in, vi se oferă o sticlă de apă sau o bere. Faceți un appt. la:https://www.vagaro.com/kittiezhaircutsformen Tăietorul meu preferat este Hannah. Ea poate tăia cu tăietori, foarfece și vă poate curăța gâtul cu un aparat de ras drept. Merg acolo de când s-au deschis acum câțiva ani. Spe...

Lasă o recenzie