Hair People: Ajutor! Am o tunsoare proastă. Este un bob scurt stratificat, cu breton scurt. (Uf!) Puteți trimite poze / idei despre cum să o purtați în timp ce crește?

Răspunsuri

10/18/2021
Athalla Beaubrum

Cu mulți ani în urmă, am fost victima unui părinte exagerat căruia nu-i plăcea încercarea mea de a avea o tunsoare individualistă; de fapt, încercam să imit Beatles-ul și părul îmi era solid peste urechi. Eram adolescent și în ochii mei „do” -ul mi se potrivea. Aveam poate 15 ani. Tatăl meu, pe de altă parte, mi-a spus că arăt ca o maimuță și că trebuie să mă tund.

Am protestat cât de respectuos am putut și el a spus, de fapt, bine, curăță-l ... ei au numit-o „runde”, adică să-ți îngrijească capetele! Mă aflam în al 7-lea rai că „papișul” meu fusese de acord și îmi puteam ține părul lung.

Așa că m-am îndreptat fericit spre frizerul din sat. Pe fundal, tatăl meu era director de școală, iar frizerul din sat era unul dintre profesorii de la școala sa pe care îi cunoșteam și care era rudă cu mama mea.

Ajung la frizer și magazinul lui era un scaun sub un imens copac de mango cu o oglindă de 2 inci x 2 inci fixată pe trunchiul copacului, ceea ce înseamnă că într-adevăr nu-ți puteai vedea fața în el când ți se tăiau părul.

I-am spus cu bucurie că vreau doar o „rundă”. El doar a dat din cap!

Rotunjirea a început și am văzut părul căzându-mi de pe cap pe pământ, care arăta puțin mai mult decât ar trebui să fie vărsat, dar acest profesor era o figură de autoritate și eram prea speriată ca să spun „opriți-vă, nu tăiați prea mult ? " În schimb, m-am convins în acele câteva minute că trebuie să am o mulțime de păr și cu siguranță el trebuia să-mi dea doar o rundă ... nu exista nicio modalitate de a tăia mai mult decât atât, mai ales când a dat din cap înțelegând ce Am vrut.

În câteva minute, tăierea s-a terminat, briza care trecea pe lângă urechile mele era prea puternică și nu era nici un fir de păr care să fluture în briză! M-am temut de cel mai rău!

Am cerut să-i împrumut pieptenul ... Sunt sigur că vocea mi-a tremurat ... mi-a dat pieptenele la mine și eu, cu mare îngrozire în acel moment, am alergat pieptenele din partea din față a capului spre spate ... unde ar fi trebuit să existe șuvițe de păr care să reziste la tragerea pieptenei ... arrrrggghhhh ... nu a existat rezistență !! FARA REZISTENTA!

Cred că am murit un pic atunci și am dezvoltat brusc o fobie solidă împotriva „tunsoare” !! Până în prezent, urăsc tunsorile ... da naibii de puțini, dar fobia mea este să mă bucur!

L-am lăsat pe frizer, care a spus cu bucurie că mă va vedea la școală! L-am urât atunci!

Am fugit acasă și am fugit în baie pentru a vedea pagubele pe o oglindă reală ... Fusesem tăiată în echipaj! Nu era păr! Am închis ușa trântit și m-am tot uitat la capul meu aproape chel. Am sunat-o pe mama și mi-a spus, nu-ți face griji, va crește din nou ... nu aș vrea să aud! Aproape că am urât-o și pe mama. Apoi mi-a spus ce s-a întâmplat cu adevărat. Tatăl meu sărise în mașină după ce am plecat și luase o altă rută spre frizer și îl instruise să „ÎL TÂIEZĂ PE TOT!” O soartă mai rea decât moartea pentru un adolescent nesigur care încearcă să-și dezvolte / coraliza stima de sine!

Ca adult, părul meu este încă lung! Da, sfid convenția și îmi fac singur. Este modul meu de a-mi afirma independența; ok, poate nu mă gândesc clar și poate sunt un pic răsfățat și poate ar trebui să cresc, dar până atunci voi fi eu, oricât de prost sau de idiot ar face să arăt. Data viitoare, îți voi spune povestea mea cu tunsoare hajj! Epopeea sa, în mintea mea minusculă!

În ceea ce privește tunsoarea ta și bobul și bretonul ... Te aud.

Ce poți face cu el? Utilizați gel și dați-i un corp pentru a-l modela într-un do. Experiment! Cel puțin încă mai ai niște păr cu care să te joci. Și data viitoare, dacă vrei să tai doi centimetri, spune-i stilistului să scoată un centimetru! Constat că funcționează de fiecare dată. Trebuie să-ți dai volum părului și numai gelul sau fixativul îți vor oferi asta pentru a încerca noi aranjamente ale părului tău. Sunt sigur că alții vor posta pixuri!

Ei spun că diferența dintre o tunsoare bună și o tunsoare proastă este de două săptămâni! Minciuni ... toate minciunile ... e mai mult ca o lună!

Roath
Vă rugăm să luați în considerare terapia. Există psihiatri și psihologi care vă pot ajuta cu necazurile. Terapia prin vorbire poate fi de ajutor în aceste situații. Medicația trebuie luată în considerare numai dacă toate celelalte metode eșuează. Pentru siguranța fiului dvs. și a dvs., ar trebui să informați un profesionist din domeniul sănătății mintale despre fanteziile voastre de a-l ataca pe f...

Lasă o recenzie