Este rezonabil ca un tânăr de 16 ani să dorească să se tundă la frizeri în loc să-i taie tatăl?

Răspunsuri

10/18/2021
Daggett Boast

Este rezonabil, natural și comun. A dori și a obține, totuși, sunt două lucruri diferite. Este rezonabil ca părinții să solicite copilului fie că plătește profesioniștii înșiși, fie îl lasă pe tată să o facă? Absolut! Este rezonabil ca părinții să vă descurajeze de la vanitate sau „irosirea resurselor”? Da. Este rezonabil pentru ei să BANTEZĂ de-a dreptul un copil de 16 ani din astfel de practici? Nu.

Dacă cultura sau familia dvs. sunt mult mai puțin concentrate pe aspect decât colegii dvs., poate fi dificil să găsiți un echilibru pentru propria valoare a aspectului proporțional cu orice altceva, dar vă poate ajuta să vă pledați cu părinții voștri. o notă îngrijită și ordonată vă va ajuta să dezvoltați obiceiuri care vor fi importante atunci când căutați și mențineți un loc de muncă profesional și, cu cât practicați mai mult, cu atât vă faceți un obicei mai puternic.

Presiunea colegilor și dorința de a „arăta bine” sunt cele mai slabe argumente pe care le puteți aduce părinților care nu sunt preocupați de aparențe. Anunțarea părinților tăi cu privire la prioritățile tale include planificarea pentru viitor este un argument destul de puternic atunci când principala lor preocupare este educația și sănătatea ta.

Athalla Beaubrum
Cu mulți ani în urmă, am fost victima unui părinte exagerat căruia nu-i plăcea încercarea mea de a avea o tunsoare individualistă; de fapt, încercam să imit Beatles-ul și părul îmi era solid peste urechi. Eram adolescent și în ochii mei „do” -ul mi se potrivea. Aveam poate 15 ani. Tatăl meu, pe de altă parte, mi-a spus că arăt ca o maimuță și că trebuie să mă tund. Am protestat cât de respectuos ...

Lasă o recenzie