De ce oamenii nu-l iubesc pe Sam Winchester la fel de mult ca Dean Winchester în Supernatural?

Răspunsuri

10/18/2021
Croteau

Ignorând aspectul, voi încerca să mă cert de ambele părți (eu însumi fiind o fată Sam ...)

Numărul 1. În prezent, oamenii din această generație par a fi foarte atrași de mai mulți - cum pot spune asta - „lucruri perverse”. Ce-i cu tăticul și ce te are. Nu sunt timizi de BDSM sau de a fi controlați.

Vedem o mulțime de aroganță și putere la Dean, el este un om foarte dur - unul pe care oamenii de astăzi ar putea dori să-l controleze. Este un băiat rău, nemilos, impulsiv - deoparte, băieții răi pot fi exaltanți, mai ales atunci când acționează singuri pe impuls.

Oamenii sunt foarte sarcastici și au umor negru în zilele noastre. Dean sparge în mod constant glume și insinuări sexuale, umor care îi atrage.

El este antieroul și asta poate fi atât de uman pentru unii oameni - pentru că este bine să ne vedem reprezentați într-un fel la televizor, pentru că nici noi nu suntem perfecți.

În plus, el are aspectul mai „atractiv” convențional - știți pe cel pe care vreau să-l spun, cel pe care majoritatea oamenilor care simt atracție doar pentru că sunt, ei bine, tipul atractiv.

Dar el nu este doar băiatul rău, ci băiatul cel rău care îi pasă de fratele său - dacă i-ai lua asta și tot ceea ce Dean ar face pentru familia lui într-un ritm de inimă, Dean ar fi doar ... Un băiat. Acele ciudățenii sale ar fi doar trăsăturile care se pot roti cu ochii unui băiat.

Și are această loialitate incredibilă, precum și micile sale plăceri vinovate care nu sunt în mod convențional masculine. El nu este un om plastic, macho, nu se potrivește cu șablonul și este minunat pentru că este special, diferit.

Acum, pe Sam.

Sam este mult mai mult un anti-erou decât Dean, ce se întâmplă cu acel arc de complot pe care nu-l voi menționa spoilerele bc, dar ...

Presupun că Sam este mai greu de prins pentru că este aproape cel liniștit, nu este unul care să facă glume. La fel ca Robin pentru Batman, oamenii îl adoră pe Batman, dar nu pe Robin pentru că simt că este doar acolo, blocat în umbra lui Batman. Sam este un tip grozav, dar Dean îl umbrește puțin din această cauză.

De multe ori văd argumentul că Sam este „plâns” sau „nevoiaș” și că de aceea le place Dean, dar nu el. Cu toate acestea, nu este chiar cazul - Sam și Dean fac față în moduri foarte diferite, Sam gravitând mai mult spre a-l vorbi și Dean îl îmbuteliază.

Amândoi duc lupte imense în mintea lor, dar Sam este cel care își exprimă mai des vocea. Este ca și când ai acel personaj principal feminin, dar toată lumea își urăște curajul doar pentru că nu coboară o sticlă de Jack și merge mai departe, intră în panică și se enervează - la fel ca oricine altcineva - și uneori, da, o face Nevoie de ajutor. Este un personaj grozav, dar o percepem ca fiind nevoiașă, deoarece în realitate nu ne luptăm în mod normal cu sfârșitul lumii, nu există aproape tot atâtea conflicte sau tragedii care se întâmplă în viețile umane normale și a spus că personajul feminin are nevoie de asistență sau de consolare. pentru toate aceste rahaturi care se declanșează - la fel ca oricine altcineva.

Da, Sam a greșit, dar cred că de multe ori greșelile sale sunt accentuate în modul în care reacționează Dean. Atât Sam, cât și Dean pot acționa foarte diferit unul de celălalt atunci când se află într-un conflict, dar Dean este cel care este cel mai afectat de toate. Dean se rânge împotriva lui Sam pentru că Sam este singura persoană pe care o are, așa că îl doare să se simtă cel mai puțin trădat de el și Sam se simte foarte vinovat de șirul de evenimente care s-au întâmplat de la vârsta de 6 luni. Sam se învinovățește de el însuși, așa că este nesigur și acceptă mai mult greșelile lui Dean, pe măsură ce adesea le explică din vina sa (excludând unele excepții de la ...)

Dean se simte mult mai trădat, în timp ce Sam își are părerile și morala și se lipesc de ele, astfel încât ambii pot fi foarte încăpățânați și pot reacționa în moduri diferite. Doar că nemulțumirea lui Sam se exprimă, de obicei, prin „târfa” că alții l-ar putea favoriza pe Dean față de el, Dean, care îți poate face foarte ușor să te orientezi spre el doar pentru că în modul în care reacționează, se pare că el victimă.

În plus, pentru că Sam este fratele mai mic, este ușor pentru ceilalți să spună mai tânăr = mai puțin important / inteligent sau să creadă că este doar rebel sau orice altceva, deoarece adesea frații au multe conflicte și de multe ori fratele mai mare iese în evidență pentru că fratele mai mic ar trebui să fie mai hărțuitor sau supărător (salut eu sunt fratele mai mic ...)

Sam este genul dulce, sensibil. De asemenea, este destul de tocilar, iar oamenii trebuie să dobândească un gust? Pentru asta, într-un fel, cred. Bineînțeles că ai vrea pe cineva care să aibă grijă de tine, l-ai scoate pe oricare dintre frații Winchester, dar Sam este mult mai vocal și mai exterior - în timp ce Dean este mult mai activ în acest sens, arătându-l prin acțiunile sale decât cuvintele. Oamenii spun adesea că acțiunile vorbesc mai tare decât cuvintele, dar mulți oameni prețuiesc mai mult sentimentul cuvintelor.

De asemenea, este posibil să trebuiască să vă raportați la Sam pentru a simți acea atracție sau favoritism față de el - pentru că înseamnă că înțelegeți mai bine impulsul din spatele cuvintelor și acțiunilor sale, în timp ce unii le pot considera îndoielnice.

De asemenea, Sam are adesea nevoie de ceva timp de „relaxare” - trebuie să evadeze din locuri pentru o vreme să se gândească la lucruri, să reconsidere, să-și calmeze gândurile și apoi să revină cu o perspectivă mai bună asupra situației. Ca atunci când a plecat la Stanford și în toate celelalte ori a plecat - Dean, totuși, se răcorește cu placebo, cum ar fi rănirea oamenilor, a băuturilor și a fetelor. Așadar, în timp ce metodele lui Dean de a se răcori par mai rele, acestea ocupă mai puțin timp și probabil că au un impact mai redus pe ceilalți, deoarece nu simte că te abandonează, el este încă acolo, doar că nu este în mintea sa bună.

De asemenea, unora le este greu să interpreteze umorul lui Sam și adesea îl consideră sărat pentru Dean sau orice altceva, când într-adevăr este doar simțul umorului său că nu iau calea corectă.

Aventurile sale cu (știți cine dacă ați urmărit anotimpurile corecte) nu i-au ajutat pe fani să-l pună în favoarea sa, deoarece Dean a preluat poziția victimei și Sam avea neîncredere în ea. Dean, cu toate acestea, are aproape niciun prieten care să fi fost de fapt dușmani deghizați, așa că unii oameni l-au pus pe Sam în culpă pentru asta - și un lucru cam masiv în sezonul 5 pe care, de asemenea, nu voi menționa bc mai multe spoilere. Dar atât Dean, cât și Sam sunt bărbați grozavi, doar că unele dintre greșelile lor au avut un impact mai mare decât altele - din păcate, Sam are cel mai mare efect - dar de cele mai multe ori cred că fac ceea ce trebuie și asta este tot ceea ce contează. Au avut intenții bune, amândouă, intențiile bune ale lui Sam tocmai au ajuns să aibă un impact mai rău decât al lui Dean.

Emlin
Înseamnă că nu ar trebui să fie. Înseamnă că unii se vor opri? Nu. Am văzut ieri saloane de coafură pentru oferirea de a permite clienților să vină la ei. Aceasta nu este distanțarea socială. În orașele cu blocaje care nu sunt rute esențiale. Este vorba despre păstrarea distanței. Nu știi câți clienți a văzut frizerul tău în acea săptămână. Nu știți dacă clientul este bolnav. Nu știi dacă au fost ...

Lasă o recenzie