Care este cea mai bună coafură pentru un bărbat cu fața rotundă?

Răspunsuri

10/18/2021
Caria

Determinarea celor mai bune coafuri pentru bărbații cu față rotundă poate fi o sarcină dificilă. Deoarece băieții cu fețe rotunde au mai puține tunsori și stiluri din care alege, obținerea tunsorii potrivite pentru această formă a feței poate fi dificilă. Din fericire pentru voi, am găsit mai multe tunsori lungi și scurte pentru bărbații cu față rotundă.

În ghidul de mai jos, vă voi spune cum să vă determinați forma feței și apoi să vă ajut să alegeți o coafură de top dacă sunteți un bărbat cu fața rotundă. De fapt, multe dintre următoarele tunsori pentru băieții cu fețe rotunde sunt pur și simplu variații ale croiurilor și stilurilor populare.

Cele mai bune tunsori pentru băieții cu fețe rotunde

Determinarea celor mai bune coafuri pentru bărbații cu față rotundă poate fi o sarcină dificilă. Deoarece băieții cu fețe rotunde au mai puține tunsori și stiluri din care alege, obținerea tunsorii potrivite pentru această formă a feței poate fi dificilă. Din fericire pentru voi, am găsit mai multe tunsori lungi și scurte pentru bărbații cu față rotundă.

În ghidul de mai jos, vă voi arăta în această quora cum să vă determinați forma feței și apoi să vă ajut să alegeți o coafură de top dacă sunteți un bărbat cu fața rotundă. De fapt, multe dintre următoarele tunsori pentru băieții cu fețe rotunde sunt pur și simplu variații ale croiurilor și stilurilor populare.

Determinarea formei feței

Înainte de a alege o tunsoare bazată pe forma feței, este important să vă asigurați că ați identificat corect forma feței. În general, fețele rotunde au caracteristici mai moi, cu foarte puține unghiuri ascuțite și măsoară aproximativ chiar și în lățime și înălțime. De exemplu, bărbaților cu fața rotundă le lipsește de obicei o linie maxilară cizelată sau oase puternice ale obrazului.

Dacă întâmpinați probleme la determinarea formei feței, comparați-vă cu imaginile de mai jos pentru a vă face o idee despre cum arată un bărbat cu fața rotundă.

Cele mai bune tunsori cu față rotundă

Cheia celor mai bune tunsori pentru bărbați pentru fețe rotunde este să adăugați volum în partea de sus, fără a vă face fața mai largă. În mod ideal, băieții ar trebui să aibă coafuri „laturi scurte, vârf lung” pentru a alungi fața și a-i oferi mai multe unghiuri. În mod similar, evitați tăieturile buzz sau tunsorile foarte scurte pentru a preveni adăugarea mai multă rotunjime în cap.

Având în vedere aceste sfaturi de stil, încercați una dintre aceste coafuri elegante sau lungi și scurte și combinați-le fie cu o decolorare, fie cu o tăietură laterală.

Pompadour

Un pompadour este una dintre cele mai tari coafuri pentru fețele rotunde. Stilul iconic al pompadourului adaugă volum părului tău, fără a adăuga multă lățime feței, mai ales atunci când este combinat cu o decolorare ridicată a pielii sau tăietură. Coafarea pompadourului va necesita o pomadă bună pentru a crea înălțime și control.

Faux Hawk

Șoimul fals este o altă tunsoare populară pentru bărbați. O decolorare conică pe părțile laterale, cu părul care devine mai lung spre centrul capului, un fohawk este o modalitate excelentă de a adăuga înălțime și dimensiune părului. Stilul ascuțit, asemănător mohawk-ului, al șoimului fals este înfricoșător și modern, astfel încât această tunsoare este perfectă pentru bărbații cu fețe rotunde care doresc să încerce ceva nou. Cu toate acestea, cu siguranță veți avea nevoie de un produs de styling de calitate!

Păr țepos

Coafurile țepoase sunt o modalitate ușoară de a adăuga volum părului mai scurt. Înălțimea creată de vârfuri va echilibra lățimea unei fețe rotunde și va oferi un aspect fierbinte și nervos. Pentru a maximiza beneficiile acestei croieli și stil, asigurați-vă că obțineți o estompare.

Aranjarea părului țepos este de fapt destul de simplă - tot ce trebuie pentru a obține vârfurile este de cel puțin 2 centimetri de păr deasupra. Deși vârfurile sunt mai ușor de coafat atunci când părul tău este mai scurt, băieții pot opta pentru un aspect mai extrem cu părul mai lung.

Partea laterală

Tunsul părții laterale este coafura perfectă pentru o față rotundă, deoarece îndepărtează atenția de la mijlocul feței și o îndreaptă spre lateral. Partea laterală și pieptănarea coafurilor sunt ușoare și versatile și nu necesită mult efort de întreținere sau coafare. Pentru bărbații de afaceri sau băieții care doresc o tunsoare domnească, partea laterală este o alegere clasică, profesională.

Pentru a coafura partea laterală, mai întâi decideți pe ce parte doriți să vă despărțiți părul. După aplicarea uniformă a pomadei prin păr, pieptenește-ți părul în acea parte. Adăugarea unui volum în față este o modalitate excelentă de a crea un aspect modern și modern.

Quiff

Similar cu pompadour-ul, quiff-ul este o coafură fierbinte pentru bărbații cu fețe rotunde, deoarece oferă suficient volum pentru a crea un aspect înalt, măgulitor. Prin adăugarea unor produse de coafură și crearea unui quiff sexy, băieții nu pot greși cu stilul.

Pentru a coafa quiff-ul, pieptănați partea din față a părului în timp ce îl uscați. Folosiți degetele pentru a ridica quiff-ul și pentru a adăuga volum. Folosirea pomadei sau a cerii va menține coafura în poziție și îi va permite să dureze toată ziua.

Alte coafuri de top pentru fețe rotunde

Există o mulțime de coafuri bune pentru bărbații cu față rotundă. Dacă doriți să încercați o croială și un stil altele decât quiff, partea laterală, șoimul faux, pompadourul și coafurile țepoase, atunci verificați tunsorile reci pentru băieții cu față rotundă de mai jos!

Pieptanați cu partea dură

Tăiat cu păr periat și barbă scruff

High Fade cu Thiff Quiff

Drop Fade cu un pieptene lung peste

Părți conice cu păr lung pe spate

Pielea scăzută se estompează cu partea laterală dură și perie

Mid Fade cu pieptene dure peste

Părți scurte cu spate și barbă texturate

Și puteți căuta mai multe și puteți vedea și pe Pinterest !!!

Waiter
Coafurile medii pentru femei sunt părul cel mai versatil pentru sport. Părul nu prea lung sau prea scurt, cu lungimea umerilor, este perfect pentru multe femei. Este, de asemenea, cea mai obișnuită lungime a părului, deoarece oferă o gamă largă de coafuri versatile pe care le puteți alege. este distractiv și are capacitatea de a se transforma în orice stiluri doriți. Scoateți orice coafură pe care...

Lasă o recenzie