Este o însușire culturală pentru cineva care nu este japonez să aibă hime tăiat?

Răspunsuri

10/18/2021
Quinta

Nu. Modul în care este utilizată însușirea culturală astăzi, pur și simplu nu există.

Este o problemă falsă. Inventat.

Și mai întâi, permiteți-mi să spun că există o diferență uriașă între însușirea culturală și lipsa de respect clară față de o cultură.

Fată albă purtând un kimono = Fine

Cineva care poartă un kimono în timp ce vorbește cu un accent japonez stereotip pentru a insulta japonezii = nu este bine. Și problema în cauză este despre prejudecăți, nu despre însușirea culturală.

Oricum, înapoi la subiect. Nimic nu este deținut de oamenii unei anumite culturi. Cultura nu poate fi deținută.

Consumul de mâncare japoneză cu bețișoare este o însușire culturală? Ascultați k-pop și cântați versuri nu înțelegeți însușirea culturală? Oamenilor le place ceea ce le place, iar cultura nu este o constantă. Se răspândește constant, se amestecă și evoluează. Gândește-te la asta în timp ce tu, ca occidental, bei ceaiul verde asociat cu Japonia, dar originar din China.

Faptul că în mod obișnuit occidentalii sunt toți defensivi atunci când alți occidentali încearcă să experimenteze ceva dintr-o altă cultură, iar apoi aruncă termenul „însușire culturală” acolo, fără a asculta chiar și oamenii din cultură (care sunt de obicei fericiți că străinii sunt interesați) este cu adevărat ipocrit și uimitor.

Nimic nu este în neregulă cu a te bucura de lucruri. Unele lucruri au venit din alte țări.

Caria
Determinarea celor mai bune coafuri pentru bărbații cu față rotundă poate fi o sarcină dificilă. Deoarece băieții cu fețe rotunde au mai puține tunsori și stiluri din care alege, obținerea tunsorii potrivite pentru această formă a feței poate fi dificilă. Din fericire pentru voi, am găsit mai multe tunsori lungi și scurte pentru bărbații cu față rotundă. În ghidul de mai jos, vă voi spune cum să v...

Lasă o recenzie