Pentru cei care au făcut-o, ce v-a determinat să doriți să tăiați părul și să vă tăiați un pixie?

Răspunsuri

10/18/2021
Coop Adib

Când eram tânăr, aveam părul până la genunchi. Pe atunci era încă blond și îl țineam întotdeauna într-o împletitură. A fost o afacere imensă pentru colegii mei de clasă când am lăsat-o jos. Dar când familia mea s-a mutat într-un alt oraș îndepărtat, am decis că nu vreau să fiu cunoscută drept „fata cu părul lung”. M-am dus la coafori și mi-am tăiat-o pe omoplați. După aceea, mama o tăia din când în când, dar în curând am constatat că urăsc senzația de păr de pe față. Înapoi la împletituri a fost. Până la clasa a 10-a, am ținut-o lung și într-o împletitură laterală. Dacă m-aș simți fantezist, aș face două împletituri.

A fost plictisitor, să-l spun simplu. Așa că într-o noapte am intrat în baie și mi-am tăiat părul (apoi la talie) pe umeri. Întotdeauna am fost foarte impulsiv și nu mi s-a întâmplat niciodată.

Tăierea părului m-a făcut să par mult mai bătrână! Am fost bucuros de rezultate. Dar a însemnat că nu-mi mai pot scoate părul de pe față, cel puțin fără să arăt ca un ou, așa că am fost forțat să îndur părul atingându-mi fața. A fost cel mai rău. În clasa a 12-a, nota mea actuală, am întâlnit o femeie cu cea mai drăguță tăietură de pixie în timp ce lucram. I-am făcut complimente și i-am spus că aș vrea să reușesc asta. Mi-a spus că aș putea! Am râs și am spus că aș arăta ca un ou. Dar apoi mi-a spus că a lucrat la un salon de coafură local (unul la care am mai fost!) Și s-a gândit că aș putea să-l trag complet. Eram convins. A durat câteva săptămâni, din cauza bolii bruște și a erorilor de programare, dar în cele din urmă s-a întâmplat. Mi-am tăiat părul.

Mi-au trebuit câteva luni pentru a-mi da seama cum voiam să-l aranjez, dar în cele din urmă m-am stabilit pe un look inspirat de Mia Farrow. Imi place! Este atât de distractiv și atât de ușor de întreținut. Și cel mai important, nu am părul care să-mi atingă fața!

Edit: Vă mulțumesc foarte mult tuturor pentru comentariile și voturile pozitive extrem de amabile! Nu mă așteptam ca acest răspuns să explodeze așa cum a făcut-o și sunt atât de uimit de răspunsul primit! Citirea tuturor comentariilor pe care oamenii le-au lăsat la această postare m-a făcut să mă simt atât de încrezător și mi-a sporit cu adevărat stima de sine. Mă așteptam să primesc mult mai multe comentarii despre cum arăt masculin sau batjocorind altceva despre aspectul meu (deoarece asta se întâmplă în mod normal când postez poze cu mine), așa că am fost uluit de toate lucrurile frumoase pe care oamenii le-au spus despre mine ! Așa că o voi spune din nou, vă mulțumesc atât de mult pentru că ați fost o comunitate atât de minunată și de susținere!

Actualizați! M-am gândit doar să vă împărtășesc tuturor că acum mi-am vopsit părul, lucru pe care nu l-aș fi făcut niciodată cu părul lung!

Sandberg Pinheiro
Nu am experimentat chelie, așa că nu pot spune cu siguranță, dar am văzut câțiva actori în filme cu linia părului în retragere. Poate pot ajuta. Dacă este vorba despre coafură. Faceți câteva dintre următoarele coafuri: Backbrushed / Slicked Back: Clasic: Din lateral, Modern: sau, Backbrush / slicked back este una dintre cele mai mari coafuri pentru bărbați. Oamenii cu tot felul de păr pot avea...

Lasă o recenzie