De ce personalul militar / al armatei are părul scurt?

Răspunsuri

10/18/2021
Viafore Chischilly

În cea mai mare parte, este destinat să promoveze atât o aparență, cât și o mentalitate de profesionalism. Este același motiv pentru care ne așteptăm să avem uniforme presate cu atenție, butoane imaculate și linii de concerte drepte. Niciunul dintre acestea nu servește scopurilor practice, dar ele insuflă un sentiment de mândrie, disciplină și o înțelegere că faceți parte dintr-un tot colectiv. Aceste atitudini trec în sarcini și lupte de zi cu zi.

Există, de asemenea, anumite considerații practice. Într-o zi și o epocă în care desfășurarea armelor chimice, biologice și nucleare este la doar un clic de mouse, capacitatea de a vă proteja trupele foarte, FOARTE rapid este un aspect important. Părul lung se poate încurca cu ușurință cu bretelele majorității echipamentelor de protecție NBC, ceea ce poate duce la întârzieri fatale pentru ca echipamentul să fie pornit și sigilat corespunzător. De asemenea, poate fi prins în piese în mișcare pe mașini militare, ceea ce poate duce la răniri până la scalping improvizat.

Faptul că majoritatea militarilor care permit femeilor să slujească le permit, de asemenea, să păstreze părul lung (atâta timp cât este strâns controlat într-un coc sau similar), este destul de conservator, așa cum a afirmat Sean, dar acest lucru nu este în general vina femeile. Acesta este în general rezultatul gândirii vechi, iconoclaste. De exemplu, modificările recente aduse AR 670-1 (regulile privind apariția armatei SUA) au provocat controverse atunci când s-a subliniat că singurele coafuri permise femeilor, în timp ce menite să promoveze „aspectul natural”, au forțat femeile de origine africană să se angajeze în îndreptarea artificială a părului creț natural folosind metode costisitoare, consumatoare de timp și potențial dăunătoare sănătății. (Armata revizuiește aceste reguli în lumina acestor critici.) O abordare realistă, practică și fără gen ar fi pur și simplu să obțină reducerea echipajului, care încalcă în prezent AR 670-1.

Coop Adib
Când eram tânăr, aveam părul până la genunchi. Pe atunci era încă blond și îl țineam întotdeauna într-o împletitură. A fost o afacere imensă pentru colegii mei de clasă când am lăsat-o jos. Dar când familia mea s-a mutat într-un alt oraș îndepărtat, am decis că nu vreau să fiu cunoscută drept „fata cu părul lung”. M-am dus la coafori și mi-am tăiat-o pe omoplați. După aceea, mama o tăia din când î...

Lasă o recenzie