Cum să obțineți părul blond surfer

Răspunsuri

10/18/2021
Moriyama

Părul surfer devine declarația de modă în anii 1950 și este încă la modă. Arată dezordonatul, șmecherul, asprul și atitudinea persoanei, care este încă foarte popular în rândul tinerilor. Și, deși produsele bune pentru păr, cum ar fi argila și aerosolul cu sare de mare, ajută la replicarea versiunilor ondulate sau cretate ale tunsorului băiat surfer, de fapt, realizarea acestuia necesită un stil natural fără produs. La urma urmei, soarele, vântul și apa de mare sărată sunt vremea care va adăuga caracter părului de plajă. Coafura surfer trebuie să fie dezordonată, cretă, ondulată și casual, care nu are nevoie niciodată de pieptene.

Primul și cel mai important pas este să vă lăsați să vă creșteți părul lung și lung (poate merge până la umeri). Dacă aveți nevoie de o tunsoare, este necesar doar „tăiați o atingere”, astfel încât firele dvs. să crească în continuare. Lăsați-vă părul să crească până la aproximativ înălțimea bărbie în jurul părților laterale și înălțimea ochilor în față - sau poate mai mică. Veți avea nevoie de minimum 4 cm lungime pentru a începe, dar cu cât părul vă crește mai mult, cu atât veți arăta mai mult tip de surfer.

Variantele mai mari ale acestei tăieturi sunt adesea purtate, dar nu vă recomandăm dacă nu aveți un plan transparent cu privire la aspectul pe care încercați să îl realizați. Deci, pentru cei care nu au un păr natural pentru surferi, iată formula câștigătoare pentru obținerea acestuia este murdar, încurcat și creț.

Pentru mai multe detalii puteți vizita Stil de par Surfer pentru barbati - Coafura Messy Surfer - produse Surfer Hair

Elroy Berrones
Fie că părul dvs. este natural sau relaxat, este important să vă asigurați că este sănătos. Cu aceasta, părul sănătos este realizabil cu o întreținere adecvată și o mulțime de TLC. Cum să vă salvați marginile Evitați căldura excesivăEvitați manipularea excesivăPăstrați întotdeauna părul hidratatPurtați stiluri de protecție, cum ar fi țesături și peruciÎncercați ulei de ricin jamaican, tratamente c...

Lasă o recenzie