Care este cea mai bună coafură modernă pentru adolescenți?

Răspunsuri

10/18/2021
Mercorr Lamadline

În timp ce „Cel mai bun” este subiectiv, în opinia mea, acesta este subcutia.

Am ales asta pentru că tocmai ai spus „adolescenți” în loc de băieți sau fete, așa că am mers cu un stil neutru de gen. De asemenea, este destul de la modă chiar acum.

Tăierea poate fi adaptată în multe moduri și, în general, se referă doar la o tunsoare în care părul de dedesubt este mai scurt decât părul de deasupra acestuia.

ca astfel

care este de fapt destul de asemănător cu propria mea tunsoare, cu buclele și toate.

O versiune mai lungă ar putea arăta astfel

sau o versiune mai scurtă ar putea arăta astfel

Este genul de tunsoare care poate părea serioasă sau foarte distractivă, în funcție de modul în care îl coafați. Acest stil este destul de „șold” cu tinerii de curând, fă cu asta ce vrei.

Mi-am tuns părul cu o tăietură de aproximativ un an și îmi place mai ales pentru că părul meu este extraordinar de gros. Laturile scurte mă țin cool (mai ales acum vara), dar partea de sus mai lungă îmi permite să-mi exprim stilul cu diferite „lucruri de făcut”. Al meu este mai degrabă un bărbat tăiat, doar pentru că așa prefer, dar am văzut o mulțime de fete fete care se agită și pe o parte rasă.

Viafore Chischilly
În cea mai mare parte, este destinat să promoveze atât o aparență, cât și o mentalitate de profesionalism. Este același motiv pentru care ne așteptăm să avem uniforme presate cu atenție, butoane imaculate și linii de concerte drepte. Niciunul dintre acestea nu servește scopurilor practice, dar ele insuflă un sentiment de mândrie, disciplină și o înțelegere că faceți parte dintr-un tot colectiv. Ac...

Lasă o recenzie