De ce majoritatea culturistilor sunt cheli sau fara par?

Răspunsuri

09/27/2021
Leena Malzahn

Marea majoritate a capetelor de chelie din culturism astăzi are foarte puțin de-a face cu steroizii, DHT sau oricare dintre acele prostii.

Culturistii, la fel ca bărbații medii tineri până la bărbații relativ tineri, urmează tendințele modei urbane. Una dintre aceste tendințe ale modei este parul chel sau extrem de scurt, care a fost popularizat de rapperii negri în anii '90.

Și dacă nu ați observat, aproape toți profesioniștii IFBB de top (cel puțin cei care câștigă titluri majore) sunt negri, deși băieții albi și alte rase / etnii de bărbați sar și pe căruciorul chel.

În epoca Arnold Schwarzenegger, muzica rock era încă regele dealului, de aici și coafurile mai lungi ale culturistilor din anii 70.

În ceea ce privește bărbierirea părului din corpul lor, aceasta este doar pentru a face separarea / definiția musculară mai lucidă pentru judecători.

Mercorr Lamadline
În timp ce „Cel mai bun” este subiectiv, în opinia mea, acesta este subcutia. Am ales asta pentru că tocmai ai spus „adolescenți” în loc de băieți sau fete, așa că am mers cu un stil neutru de gen. De asemenea, este destul de la modă chiar acum. Tăierea poate fi adaptată în multe moduri și, în general, se referă doar la o tunsoare în care părul de dedesubt este mai scurt decât părul de deasupra ac...

Lasă o recenzie