Cum fac bărbații tunsori cheli și netezi? Cum o face un frizer?

Răspunsuri

10/18/2021
Downes

-hiya Red! acesta este un răspuns informal. Nu folosesc un frizer, dar mă tund foarte mult în liceu. Îți voi spune stilul meu. mai întâi am tuns părul jos. S-ar putea să fac o pasă mare dacă persoana are mult păr. Sau rar, am făcut o greșeală de la care nu pot recupera. Acum, că am o mulțime de experiență, probabil că mă pot recupera de la orice, dar la început aceasta a fost soluția mea implicită. Așa că, după ce îl obții la fel de jos ca tăietoarele, treci la un aparat de ras. Un prosop umed și cald face într-adevăr părul mai ușor de tăiat la acel nivel, deoarece deschide porii și crema de bărbierit scade fricțiunea, ceea ce face ca anumite tăieturi ale pielii să fie mai puțin probabil să se întâmple.

Aparatele de ras pentru fete și cele pentru băieți sunt diferite! Nu-mi amintesc de ce, dar una este unghiulară pentru tăierea picioarelor, iar cealaltă față, așa că pe capul tău dau rezultate diferite. Pentru oricine citește acest lucru, aparatul de ras standard este pentru părul fin până la mediu. Dacă aveți părul foarte gros, există un alt fel de aparat de ras care arată ca o mulțime de uuuuuuuuu în loc de o margine dreaptă. acest lucru face o mare diferență în cât de greu va trebui să lupți pentru a obține nu numai pielea netedă a oglinzii, ci și pentru a nu izbucni în „umflături de ras” care diminuează acea netezime la o zi sau două după tăiere și sunt grav iritante.

hhmmm ... cu siguranță ar putea fi briciul tău ... Am început să mă bărbieresc cu un aparat de ras pentru bărbați și mi-a schimbat viața

nu uitați să votați în sus și să comentați orice aveți nevoie pentru a urmări. Am alte 27 de întrebări de analizat, așa că nu pot înghesui tot ce aș vrea aici.

Chaudoin
Am o tunsoare doar de două ori pe an și de obicei niciodată prea scurtă. Părul meu se află adesea la baza gâtului: mă calific pentru părul lung? Oricum, există păr mai lung, nu doar printre rockstar, chiar și băieții obișnuiți cu locuri de muncă obișnuite au părul lung. Desigur, în aceleași cercuri, părul lung ar putea să nu fie foarte binevenit, dar tolerat. Dacă lucrați într-un birou pentru o co...

Lasă o recenzie