De ce bărbații indieni își iau concediu marți?

Răspunsuri

10/18/2021
Conlon Butaud

Există un proverb în limba tamilă.
„Sevvai verum vaai”.

Înseamnă, orice ai face marți, că nu va merge bine.

Copierea lipirii începe:

Marți, cunoscută sub numele de Mangalwar sau Chowai sau Chovazhcha, este considerată inutilă de unele comunități hinduse, în special în India de Sud (Kerala). Nici o călătorie nu începe marți, deoarece este proastă. Ceremoniile de bun augur sunt, de asemenea, evitate în ziua respectivă. Unii cercetători indică faptul că se sugerează în Brihat Samhita din Varahamihira că marți ar trebui evitată pentru funcții de bun augur.


Mangalwar sau marți este condus de Marte sau Mangal. Marte este cunoscut și sub numele de Angarak, Kujan, Agneya și toate acestea indică faptul că planeta este roșie și este asociată cu căldura. Se crede, de asemenea, că va începe luptele și este, de asemenea, considerat a fi responsabil pentru tăieturi și vânătăi pe corp. De asemenea, se crede că creează competiții nedorite în rândul oamenilor.


Marți începe în cel mai înalt punct de influență al lui Marte și, prin urmare, se crede că are controlul pe tot parcursul zilei.


Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care marți este considerată neacceptabilă.


Dar trebuie amintit, de asemenea, că marți este considerată cea mai propice zi pentru a se închina Domnului Hanuman - Sankat Mochan. Marți este, de asemenea, foarte de bun augur să se închine Domnului Ganesha

Copiați lipirea capătului.

Acum să mergem psihologic, sâmbăta și duminica cu siguranță nu pot pleca în concediu, deoarece aceste două zile sunt zilele de vârf ale săptămânii.

Potrivit oamenilor muncii, luni este ziua de începere a săptămânii. Asa de. Ei consideră că nu este bine să-și închidă magazinul în prima zi a săptămânii. Nu va fi un „sagunam” bun (început bun). Deci, deja s-au săturat de sarcina grea de sâmbătă, duminică. Au nevoie de odihnă imediată. Luni nu pot. Deci, au ales marți.

Leora
Transformați-vă clienții existenți în avocați ai mărcii. Confuz? Lasă-mă să explic. Ai deja clienți care intră. Nu? Încurajați-i și motivați-i să răspândească vestea pentru voi. Cel mai bun marketing este atunci când alții o fac pentru tine. #WOM Acum, să vorbim despre câteva tactici low-cost sau 0 USD pe care le puteți pune în aplicare 1 - Canale: M-aș concentra pe Instagram și Facebook, deoarec...

Lasă o recenzie