Cum poate o femeie trans să își modifice coafura pentru a părea mai feminină dacă tocmai începe tranziția?

Răspunsuri

10/18/2021
Donavon

Sunt o femeie cis / lesbiană. Un sfat pe care stilistul meu l-a oferit recent a fost să-ți dai un pic pe frunte și să-ți modelezi părul care crește chiar înainte de urechi într-un vârf mic. Adesea asta este diferența dintre o croială în stil feminin „pixie” și o scurtătură mai masculină.

Un alt stil grozav care se află acum este tăierea lungă pe partea de sus, scurtă dedesubt. Diferența dintre modelarea mai masculină versus cea feminină se află într-o conicitate mai subtilă sau se estompează de jos în sus (spre deosebire de o tăietură uniformă, care arată puțin mai masculină).

Mă joc cu propriul meu păr, îmi place foarte mult decolorarea. Puteți ține pasul cu tăietoarele în timp ce lăsați vârful să crească la o lungime frumoasă, apoi lăsați totul să meargă. Consider că tinde să te ajute să eviți acea etapă intermediară ciudată a scurtăturii în care straturile inferioare sunt lungi, dar partea de sus pare încă scurtă.

Văd mulți copii MTF și FTM trans în zilele noastre cu tăietura de estompare și se pare că le merge bine.

După cum a menționat altcineva, un stilist bun este cel mai bun prieten al tău!

Cynth
depinde de genetica ta, dar este de obicei o iluzie mai vizuală din cauza unghiurilor. și niciun fir de păr nu crește întotdeauna uniform sau egal la aceeași lungime, deoarece este posibil ca unele fire să fie desensibilizate sau deteriorate. dacă ai părul decolorat pe părți în sus, da, reacția este mai rapidă în ceea ce privește creșterea, deoarece primești ceva mult mai scurt decât modelul tău n...

Lasă o recenzie