Părul meu a fost foarte frumos, moale și strălucitor, după ce m-am tuns. A doua zi am făcut un duș și a devenit uscat și frizat. Cum îmi recuperez părul frumos?

Răspunsuri

10/18/2021
Malva Rulon

Probabil pentru că frizerul a folosit prea multă căldură pe părul tău, da. Încercați să faceți un tratament fierbinte cu ulei de cocos înainte de a vă spăla părul.

  • 2 linguri de ulei de cocos (extravirgin neprelucrat)
  • 1 lingură de ulei de măsline (de asemenea, extravirgin)


  • Umpleți un vas mai mare cu apă fierbinte și puneți vasul mai mic cu uleiul în el, astfel încât să se încălzească.
  • Odată ce uleiul este cald la atingere și mai lichid, începeți să-l aplicați pe păr până când este saturat. Îl puteți pune și pe scalp.
  • Puneți un capac de duș sau o pungă de plastic în jurul capului și puneți un prosop cald deasupra, astfel încât să nu pierdeți căldura.
  • Lăsați-l să stea cel puțin 2 ore pentru cele mai bune rezultate. Puteți dormi și în el.


Când te speli mai târziu, nu fii prea agresiv cu el. Încercați să utilizați un șampon fără sulfat, deoarece nu doriți să vă uscați părul. De asemenea, mi se pare că este mai ușor de spălat decât crezi. Folosiți un balsam pe bază de ulei sau o mască de reparare profundă.
Clătiți cu apă rece.

Nu folosiți un prosop pentru a vă usca părul, în schimb luați un tricou vechi și uscați părul, lăsați să se usuce. Fără frecare, deoarece dăunează părului și contribuie la ruperea și crețul.

Data viitoare spuneți-le să nu o încălzească.
Acest lucru m-a ajutat foarte mult când am avut o încercare de albire eșuată lol.

Leena Malzahn
Marea majoritate a capetelor de chelie din culturism astăzi are foarte puțin de-a face cu steroizii, DHT sau oricare dintre acele prostii. Culturistii, la fel ca bărbații medii tineri până la bărbații relativ tineri, urmează tendințele modei urbane. Una dintre aceste tendințe ale modei este parul chel sau extrem de scurt, care a fost popularizat de rapperii negri în anii '90. Și dacă nu ați observ...

Lasă o recenzie