Ar trebui să le dau copiilor tăi buzz?

Răspunsuri

10/18/2021
McMahon Sifers

Mi-aș dori să am vești mai bune pentru tine. Când ai 13 ani și nu îți plătești toate propriile facturi, îți cumperi toată mâncarea, îți cumperi propriile haine, ai propriul tău loc de locuit, gătești în fiecare zi, îți faci propriile prânzuri, îți oferă divertisment, permiți prietenilor tăi să vină peste și oferind gustări și divertisment, conducând unde vrei să mergi, plătindu-ți propriile vacanțe, tabere și divertisment, cumpărându-ți propriile cadouri și cadouri, având grijă de toți frații și surorile tale oferind toate cele de mai sus și mai mult, având propria ta cameră, plătind cărțile și rechizitele tale, ascultându-ți toate problemele și situațiile, salvându-te de toate zgârieturile și situațiile dificile ... prinde-mi deriva. Când faceți toate aceste lucruri și lucrați cu o slujbă cu normă întreagă sau două sau trei, plătiți pentru asigurarea de sănătate și asigurarea auto când începeți să conduceți și să participați la funcțiile sportive în weekend .... și multe altele. Apoi și numai atunci veți decide cum vă tundeți.

Nu-ți dezamăgi niciodată părinții sau nu le oferi dificultăți Viața ta va fi considerabil mai ușoară, chiar dacă sunt cei mai răi și mai urăști oameni cei mai dificili de pe planetă. Cumva, nu cred că este cazul aici. Dacă nu-ți respecti părinții, asta îți va cauza mai multe dificultăți în viața ta, atunci ai putea ști vreodată. Nu îl puteți vedea acum pentru că sunteți îngrijit .... indiferent de cât de bun sau rău este pentru dvs.

Respectă-i până în ziua în care mori.

Lucrez de la vârsta de 13 ani, am avut propria mea afacere de atunci și a avut succes timp de 4 ani, mama a preluat-o și a murit, am plătit toată școala, le-am rambursat pentru privat școală după ce am absolvit facultatea, mi-am gătit mâncarea, mi-am cumpărat haine, încălțăminte și produse de la vârsta de 13 ani. Am trăit sub acoperișul lor, ceea ce mi-a oferit adăpost. Nu am fost bătut. Am făcut toată curățenia și îngrijirea animalelor. Am lucrat o slujbă în fiecare zi de la aproximativ 13 1/2 la 16 1/2 în fiecare zi și toate verile. În ultimul meu an de liceu am făcut drept Ca nu trebuie să lucrez și să fiu obosit tot timpul. Am făcut exact ceea ce au spus părinții mei. Mi-au cumpărat mâncare, dar a trebuit să o gătesc. Surorile mele mai mari dispăruseră. Am fost ultimul copil în casă. Părinții mei nu erau săraci. Nu aveam asistență publică sau timbre alimentare. Tatăl meu a avut propria afacere și a lucrat cu o slujbă cu normă întreagă. Am avut destui bani pentru acea vreme. Nu mi-au cheltuit nimic în niciun fel. Sunt recunoscător pentru ce au cheltuit.

Fii recunoscător acolo unde ești. Circumstanțele tale ar putea fi mult mai grave. Știu că nu poți vedea asta. Este în regulă. Sper că veți vedea cât de bine îl aveți cândva.

Ashlan
Părul meu este scurt pentru că ... Răspuns scurt: Îmi place scurt Raspuns lung: Obișnuiam să lucrez ca artist de machiaj și era important pentru mine să mă conformez standardelor de frumusețe ale societății, cel puțin cât puteam. Mi-am purtat părul blond platinat, lucru pe care l-am făcut la salon o dată pe lună, și a fost în mod natural atât timp cât parul de platină ar putea fi (aproximativ lung...

Lasă o recenzie