Unde sunt unele dintre cele mai ieftine locuri de tunsoare din Los Angeles?

Răspunsuri

10/18/2021
Lussier

Ei bine, la această întrebare este greu de răspuns, dar pentru a face acest lucru mi-a luat aproape doi ani, am căutat mereu frizeri care să fie la prețuri accesibile și profesioniști în același timp, dar iată concluzia.

Toate sunt aproape la același preț, cu excepția celor care se află la periferie și care au oameni care lucrează cu numerar sau întreprinderi foarte mici.

dacă sunteți în căutarea unei tunsori frumoase, nu vă deranjați să găsiți una mai ieftină, deoarece nu veți face decât dacă aveți noroc.

Am încercat zeci dintre ele și, în cele din urmă, m-am hotărât să mă tund frumos cu un preț mediu, dar creșterea perioadei, astfel încât să devină mai accesibil decât să-ți tund părul de două ori pe lună ieftin și nu merită special, obișnuiam să lucrez ca CS și trebuia să apară aproape și bine.

În cele din urmă, toate mediile cuprinse între 20 și 30 de dolari, cu barbă.

Am fost la cele mai ieftine, dar am regretat că am făcut asta pentru că a trebuit să o rezolv altundeva.

deci concluzia este că dacă îți pasă de aspectul tău, nu caută prețuri ieftine.

Hodgson
The Sims 4 este conceput astfel încât orice Sim să poată purta orice haine făcute pentru categoria lor de vârstă. Nu sunt foarte sigur cum funcționează acest lucru, dar bănuiesc că implică fie ambele sexe binare fiind construite pe același model de bază, fie altfel fiecare piesă vestimentară fiind realizată pentru ambele modele. Acest lucru nu a fost adevărat pentru jocurile anterioare; dacă ai vr...

Lasă o recenzie