Spanielii Cavalier King Charles se varsă frecvent? Cât de mare este îngrijirea îngrijirii lor?

Răspunsuri

10/18/2021
Sage

Am cunoscut personal 3 cavalieri și niciunul dintre ei nu a fost ascuns - nu până la punctul în care aș fi periat blana de pe hainele sau mobilierul meu. Poate am doar noroc. Primul a fost al fiicei mele. A primit unul în 2005, nu mai auzisem de ele până atunci. I-am cunoscut câinele și am înnebunit îndrăgostită de ea, era cel mai dulce câine prietenos și frumos, avea culoarea blenheim, albă cu pete maronii roșiatice, bomboane pentru ochi. Îmi doream câinele, dar nu o puteam avea pentru că era a lor.

Nu avusesem câine de mulți ani. Nici nu știam că vreau un câine, dar după întâlnirea cu câinele lor, am vrut unul atât de rău. i-am cunoscut câinele timp de 13 ani până a murit anul trecut, inclusiv să o țin acasă la mine când era nevoie de câteva ori, o dată pe an și jumătate, o dată timp de 9 luni, când nu puteau avea un câine unde locuiau . Am avut și eu câinele meu până atunci, l-am luat la scurt timp după întâlnirea cu câinele lor, era culoarea tricoloră, care este pete negre peste alb, cu sprâncene mici și bronzate în alte locuri. Nici el nu a vărsat niciodată, nu unde aș găsi blană construind oriunde. Nu m-am ocupat niciodată de blana îmbrăcată în toți acei ani, a trăit până la 13 ani și jumătate, nu a fost niciodată o problemă.

Nu mă îmbrac și mobilierul meu este vechi, așa că poate nu l-am observat? dar am un aspirator Dyson „animal” și când am aspirat, părul meu era mult mai vizibil decât culoarea blănii câinilor.

Mai recent, timp de aproximativ o lună, am avut un cavalier de culoare rubiniu, toate de culoare roșu ruginit. Îl sprijineam pentru o agenție de salvare. De asemenea, nu a vărsat niciodată. Fiecare dintre acești câini avea o blană relativ scurtă pentru un cavalier, nu extrem de scurtă, dar am avut îngrijitorii să împiedice blana să devină suficient de lungă pentru a se îmbrăca, cu excepția urechilor de pe cel tricolor al meu, care are urechile adesea întunecate din cauza fineții și ondulației blana și el plângând când am încercat să spăl urechile, dar aveam un îngrijitor bun care putea să o facă fără ca el să plângă. De asemenea, le-am făcut tunsori mai scurte vara, că se face atât de cald unde trăim. Am lăsat blana lungă pe urechi și coadă și pene

Oricum, din anumite motive, niciunul dintre acești trei câini nu a fost vreodată o supărare pentru mine, nici măcar nu am observat că blana lor se construiește nicăieri. ceea ce m-a făcut să mă gândesc recent la asta și am condus-o la goog, ceea ce m-a condus la această discuție despre quora este că mă uitam la un câine de salvare pentru a-l adopta, și mă gândeam cât de minunată era ea și îmi aminteam că un lucru despre ea, care a fost oarecum o problemă, a fost că a vărsat îngrozitor. am avut-o în poală când mergeam la o excursie pentru a lua masa de prânz și am observat că atât de multă blană se desprindea de pe ea și pe poala mea și am menționat-o, am spus „wow, ea pierde atât de mult” și persoana de salvare, care o încurajase, a fost de acord. Pielea ei nu părea uscată și a fost verificată amănunțit de un veterinar, dar persoana de salvare avea 3 cavalieri permanenți și a văzut ce vreau să spun despre acesta. Așa că mă gândeam că acel câine are o cantitate dintr-o altă rasă în ea, pentru că nu credeam că cavalierii au vărsat enorm. dar când l-am cercetat pe Google, multe link-uri au spus că da.

Nu mi-am periat câinele! îl ura. când l-am primit pentru prima oară, în primul an sau cam așa, am cumpărat toate instrumentele de îngrijire și instrumentul de periat sub strat, dar am ajuns să-l periez rar, blana lui arăta bine, atât de moale și frumoasă. era ca un câine auto-îngrijit, iar al fiicei mele era și el. rareori își lua câinele pentru îngrijire. când al meu era un cățeluș și primul său an, am citit totul și am participat la un forum de discuții și am auzit undeva pe parcurs că câinii nu ar trebui să fie spălați des, scăldatul frecvent și șamponarea ar putea avea ca rezultat pielea uscată. Deci, nu am făcut-o. Nu a mirosit niciodată. nu avea un stil de viață foarte murdar, nu era praf acolo unde trăiam, nu era multă perie, era urban / suburban. nici el nu a avut niciodată respirație de câine. nici fiica mea nu a făcut-o, nici câinele pe care l-am crescut. Acum caut altul pentru că al meu a murit după o viață lungă. Sper că norocul meu continuă.

Nerte Gurlal
Da, am mai avut în timp ce mi-am rupt tăietoarele Wahl (decolorate), am folosit doar un pieptene și protecții metalice. Puteți seta clemele metalice până când sunteți la 1 1/2, apoi decolorați restul cu pieptenele și tăietorul, nivelurile sunt la îndemână, dar nu toate sunt necesare. maneta cea mai mare, dar nu este necesară pentru a face o tăietură dacă sunt disponibile protecții metalice. ...

Lasă o recenzie