Care este coafura perfectă pentru o femeie cu fața rotundă?

Răspunsuri

01/18/2021
Durante

Multe femei cu fețe rotunde vor camuflaj rotunjeala, mai degrabă decât a evidentia aceasta. Secretul unei coafuri grozave pe o față rotundă este de a crea iluzia lungime în loc de rotunjime!

Părul lung este superb pe fețele rotunde, deoarece îți prelungește fața. Dacă aveți o față rotundă, cele mai bune tăieturi vor cădea cu câțiva centimetri sub bărbie și mai mult. Adăugați câteva straturi lungi, dacă doriți! Cel mai scurt strat nu trebuie să fie niciodată deasupra lobului urechii și, în mod ideal, ar trebui să cadă la bărbie. Straturile prea scurte fac ca o coafură să pară datată și va adăuga volum pe părțile laterale ale feței, făcând-o să pară și mai rotundă. Nu vrei asta. Vrei breton? Încercați breton lung măturat lateral care creează unghiuri pe o față rotundă. Mulți oameni adaugă bucle naturale pentru a se abate și de la fața rotundă. Acest lucru se poate face cu fierul de curling cu țeavă largă sau scrunching părul pe măsură ce se usucă, astfel încât să-și păstreze o parte din val.

Un exemplu: Emma Stone:

Acest stil este măgulitor pe fața rotundă, deoarece părul lung creează iluzia de lungime a feței, iar părul drept nu adaugă corp pe părțile laterale ale feței. De fapt, efectul de perdea are un mod frumos de a slăbi o față rotundă.

Tunsorile scurte sunt dificile pe fețele rotunde, deoarece multe tăieturi scurte adaugă lățime pe laturile feței, ceea ce nu este bun pentru fețele rotunde. Evitați boburile până la maxilar dacă aveți fața rotundă, mai ales dacă ați fost binecuvântat și cu un gât scurt. Orice tăietură tocită la bărbie va accentua rotunjimea. Bobs sunt de obicei (nu intotdeauna) un nu-nu pe fețele rotunde, deoarece acestea pot accentua rotunjimea unei fețe, dar puteți scăpa cu un bob lung și lung. Dacă optați pentru părul scurt, asigurați-vă că aveți straturi tăiate și măturate laterale breton pentru a evita evidențierea rotunjimii feței.

Un exemplu: Ginnifer Goodwin:


Vă doresc mult succes pentru orice decideți! Sper că acest lucru ajută pe oricine are nevoie de el!

Brittney.

Grethel
Nu, dar ar trebui totuși să viziteze un îngrijitor o dată pe lună pentru a fi aruncați în aer și pentru a-și îngriji soldații și picioarele din motive sanitare. Dacă un îngrijitor nu aruncă pardoseala, câinele va fi foarte cald, murdar și incomod. Oh, iar adăposturile arată grozav când sunt tăiate, dar nu, nu le „trebuie”, părul lor are o lungime determinată, nu va continua doar să meargă și să me...

Lasă o recenzie