Cum a fost tunsoarea ta recentă?

Răspunsuri

10/18/2021
Bennie

Trebuie sa marturisesc. Fii cu mine, este greu, dar nu am de gând să devin anonim pentru asta.

Eu am. Am avut numeroase tunsori. Inca fac. Este un obicei pe care nu-l pot rupe.

A început când eram tânăr. Foarte tanar. Mama m-a băgat în asta. A început să mă tundă singură. Până când eram adolescent, acest lucru s-a făcut împotriva voinței mele. Am încercat să mă lupt cu el, dar mi s-a spus, în termeni incerti, că AȚI FI O TĂIERĂ. (Așa îmi amintesc. În majuscule).

La un moment dat, sindromul Stockholm a început să intre. Și am început să-mi placă să am părul îngrijit și ordonat. Ei spun că așa te fac să te agăți. Îl forțează asupra ta, iar după o vreme devine noul normal. Când eram tânăr, era prea târziu să mă schimb.

Încă primesc tunsori. Am ieșit din dulapul tunsoare. Nu mai sunt pe ascuns. Intru cu îndrăzneală într-un salon și cer (frumos) o tunsoare. „Aproximativ un centimetru în partea de sus și radeți părțile laterale”, spun.

Da. Primesc tunsori. Și nu-mi este rușine.

Durante
Multe femei cu fețe rotunde vor camuflaj rotunjeala, mai degrabă decât a evidentia aceasta. Secretul unei coafuri grozave pe o față rotundă este de a crea iluzia lungime în loc de rotunjime! Părul lung este superb pe fețele rotunde, deoarece îți prelungește fața. Dacă aveți o față rotundă, cele mai bune tăieturi vor cădea cu câțiva centimetri sub bărbie și mai mult. Adăugați câteva straturi lungi,...

Lasă o recenzie