La ce se gândește mai exact o femeie în timpul tunsorii?

Răspunsuri

08/03/2021
Nandor Rohit

Iată ce-mi trece prin cap în timp ce mă tund:

„Doamne, acum mă simt atins”.

„Stau corect? Voi insulta pe cineva stând așa? Pot să mișc picioarele? ”

„Este atât de jenant să fac o persoană vie în viață să se ocupe de capul meu. Nu-mi pot imagina cum ar vrea cineva să se ocupe de capul meu dacă nu plătesc o avere. ”

„O, băiete, mă spăl pe păr. Părul meu va începe să cadă și să se lipească în degetele acestei persoane. Cat de rusinos!"

„Eww, arăt ca o fată din Inel. Probabil ar trebui să-mi cer scuze coaforului pentru că trebuie să mă uit acest pentru o jumătate de oră."

„Oh dracului meu dracu, sunt atât de bătrân și urât. Vă rog să nu mă uit la oglindă? Oh, trebuie să-mi țin capul drept, corect. ”

„Este destul de drept? Fac corect? Mi-am curățat urechile OH DUMNEZEUL MEU MI-AM CURAT URECHILE NU LE POȚI AMINTI ”

„Este atât de ciudat să stai aici tăcut. Dar ar fi mult mai rău dacă am vorbi ”.

„Uscătorul de păr. Urăsc uscătoarele de păr. De ce nu pot să-mi tund părul cu un centimetru scurt? ”

„Yah, o altă tunsoare urâtă. Bine. Asta am obținut pentru că mi-am forțat fața urâtă pe un profesionist nemeritat pentru jumătate de altul. ”

„Te rog, te rog, încetează să mă mai atingi, nu mai am puterea de a suprima frisoanele.”

Ceva de genul. Uneori mai rău. Dar hei, există și o parte bună: „Cât ar trebui să tai capetele?” - „Oricât vrei tu, nu-mi pasă.”

Bennie
Trebuie sa marturisesc. Fii cu mine, este greu, dar nu am de gând să devin anonim pentru asta. Eu am. Am avut numeroase tunsori. Inca fac. Este un obicei pe care nu-l pot rupe. A început când eram tânăr. Foarte tanar. Mama m-a băgat în asta. A început să mă tundă singură. Până când eram adolescent, acest lucru s-a făcut împotriva voinței mele. Am încercat să mă lupt cu el, dar mi s-a spus, în term...

Lasă o recenzie