Este rău dacă o mulțime de personaje anime au același păr?

Răspunsuri

10/18/2021
Bannon Clamp

Personajele anime au un număr foarte mic de trăsături distinctive, datorită stilului artistic. De exemplu, pe ecranele dvs., Kirito și Azuna au fețe aproape complet identice. Ochii lui Azuna cu un milimetru mai jos și unghiul pe obraji este puțin mai rotund, și atât. Au aproape aceeași față. Singurul lucru care îi deosebește unul de celălalt sunt hainele, vocile, tunsorile și culorile ochilor.

Din același motiv, dacă au aceleași tunsori, vor avea nevoie de forme diferite de ochi (Tsurime vs Tareme), folosiți culori diferite, purtați haine diferite de recunoscut sau aveți vârste diferite (adulții din anime au ochii mai îngustați). Altfel vor fi foarte greu de distins între ei.

Desigur, se întâmplă tunsori identice sau aproape identice. Totuși, nu se întâmplă des.

Goulet Gombert
Depinde de câțiva factori. Este semi permanent sau demi permanent? Atunci se va estompa mai mult. Este permanent? Dacă da, în general se va estompa mai puțin, dar acest lucru este oarecum dependent de culoarea pe care părul o avea înainte de a o vopsi în negru. Pe părul brun mediu până la întunecat, poate părea că se estompează puțin, dar va pierde ceva intensitate și va străluci. Tonurile medii, ...

Lasă o recenzie