Care erau cerințele pentru aderarea la Waffen SS în 1939?

Răspunsuri

08/03/2021
Nashner Derasmo

Așa a spus Erwinn Bartmann în memoriile sale Pentru oameni și lideri: Memoriile unui veteran al Diviziei 1 SS Panzer Leibstandarte SS Adolf Hitler despre aderarea la Leibstandarte în 1940.

În vara anului 1940, a trebuit să depună o cerere la Wehrmacht-ului Înalt comandament în Bendeler Strasse. Apoi a raportat la o Gymnasion cu alți bărbați care aveau între 16 și 17 ani și au fost nevoiți să-și dezbrace toate hainele. Un ofițer a ocolit grupul și, dacă ați fost bătut pe umăr, au fost concediați și li s-a spus să se tundă înainte de a încerca din nou.

Inspecția adevărată a început a început. Un medic mi-a măsurat pieptul și mi-a pus întrebări cu privire la boala mea trecută și cicatricile operaționale, cu răspunsuri întotdeauna înregistrate în dosarul său. Apoi, încă gol, mi s-a cerut să-mi trag preputul înapoi pentru a-i permite doctorului să-mi examineze penisul - nu genul de inspecție a armelor anticipată. Întrebările nesfârșite ale unui ofițer au cercetat fiecare parte a vieții mele pentru a mă asigura că nu există legături evreiești.
„De ce vrei să te alături Leibstandarte? el a intrebat.

- Pentru că sunt berlinez și înalt, am răspuns cu simpla inocență a tinereții.

În ianuarie 1941, totuși nu a intrat în Leibstandarte, așa că a coborât la ofițerul de recrutare și s-a alăturat unei linii de oameni pentru a face apel, deoarece a primit hârtie de apel de la Aviație militară (O alegere alternativă). Doar prin coincidență, când vorbea cu un ofițer, Reichsführer Heinrich Himmler, șeful SS, a intrat cu pași mari în ofițer și a vorbit cu câțiva dintre oamenii de acolo. Himmler l-a întrebat pe Bartmann dacă așteaptă cu nerăbdare viața ca un Leibstandarte. El i-a povestit lui Himmler povestea lui și greșeala pe care a făcut-o biroul de recrutare când l-a repartizat la o unitate Flak. Himmler i-a spus că va vedea ce poate face și când a reapărut, i-a spus „Veți auzi de noi în curând”.

În februarie 1941, a primit hârtiile de apel de la Leibstandarte.

Haynes Domine
Se pare că, dacă ești bărbat sau femeie, atunci când ai părul fin, mai puțin este cu adevărat mai mult. Păstrarea unei tăieturi mai scurte și mai personalizate poate să nu fie exact ceea ce vrei să auzi, dar într-adevăr îți face părul să pară mai plin și mai gros. Părul mai lung este părul mai greu. Părul mai greu este un păr mai plat, iar părul mai plat are un păr mai subțire. Când părul fin are ...

Lasă o recenzie