Este greșit că n-am lăsat-o pe fiica mea să fie tăiată?

Răspunsuri

05/13/2021
Nat Montalvan

Fiecare situație de părinți este diferită în acest fel de situație dificilă. Sunt mama care a spus da că elevului meu de clasa a treia i s-a tăiat un pixie, apoi a murit-o albastră. Ea își dădea seama de identitatea ei și, în plus, ea crește din nou. Mi-am tuns părul într-o tăietură de pixie și când eram la școala generală, totuși, am regretat-o ​​profund și nu am putut aștepta să crească din nou. Chiar dacă am avut această experiență, am lăsat-o pe fiica mea să-și tundă părul (ascunzându-mi în secret o crăpătură pe față). A fost alegerea și lecția ei de învățat, fie că este una pozitivă sau negativă. Înlocuindu-mi propria lecție și spunându-i să învețe de la mine sau că mama știe cel mai bine, nu avea interesul ei cel mai bun.

Pe de altă parte, există fiica mea mai mică, care tocmai a împlinit cinci ani. Îi place să se îmbrace ca prințese Disney, să-și împletească părul, arcurile și în jur, fiind o fată fată. Pentru ea să-și iubească părul lung și într-o bună zi să vină la întâmplare acasă și să vrea să-i taie totul, nu părea corect. Este singurul lucru dacă fiica ta vorbește despre asta de mult timp și este mai în vârstă, dar dacă copilul tău este tânăr, impresionabil și alegerea nu se potrivește cu personalitatea ei, mai bine investigați. Deci asta am făcut. Am venit să-l găsesc pe vecinul de lângă noi, doar i-a tăiat părul fiicei sale ... i-am dat breton ... și l-am făcut înapoi în timp ce fiica mea o privea. Așadar, după ce am rugat-o pe fiica mea să-mi promită să nu-mi tund NICIODATĂ propriul păr (și ea a fost de acord) am promis că o voi duce la coaforul meu pentru o tunsă a mamei / fiicei. Și-ar putea tăia părul pe umeri și, dacă ar fi vrut totuși să fie mai scurt, l-am putea tăia la un pixie pentru următoarea întâlnire. Să-și schimbe brusc și dramatic părul din capriciu ... pur și simplu nu mi s-a părut bine. Nu încercam să-i țin părul lung, nu încercam să o fac o fată fată, nu încercam să o protejez de copiii care ar putea să o ia (sincer, nu văd că se întâmplă la ea școală ... părul scurt pe fete nu este mare lucru) și nu a fost faptul că am urât ideea ca ea să aibă o tăietură de pixie. Îl căutam pe cel mai bun interes al ei, știind că era foarte probabil ceea ce o atrăgea spre părul scurt, era actul de a-și tăia părul și, după ce îl tăiase, nu-și va mai putea face părul cu zece mii de moduri diferite . Dacă ai în minte interesul fiicei tale și ești conștient de propriile prejudecăți și preconcepții, este greu să faci o alegere proastă. Conduceți cu intestinul și inima. Explică-i fiicei tale rezervările tale și ascultă-i raționamentul pentru dorința tunsorii. Nu lăsați societatea să vă intimideze să spuneți da, pentru că sunteți un tâmpit cu mintea apropiată dacă o închideți, nu. De asemenea, ține cont de propriile prejudecăți. Sunt sigur că vei lua decizia corectă.

Teresina Fredeling
Pentru că pur și simplu a vrut. Nu este nimic în neregulă dacă îți dorești părul tăiat într-o formă în care te-ai simți mai confortabil. Și eu aveam părul lung și l-am tăiat în același pixie pe care îl are acum Kaley. De ce? Pentru că aveam nevoie serios de schimbare. Nu dorit, NEVOI. M-am simțit atât de „mai nou” și „mai proaspăt” după aceea. Și da, această tunsoare are nevoie de bile pentru ca c...

Lasă o recenzie