Are Disney o problemă cu roșcatele acum? Fiica mea are un cap roșu și este supărată că singura prințesă „clasică” roșcată care face live action nu va fi o roșcată. De ce?

Răspunsuri

10/18/2021
Kare Grenke

Nu, Disney nu are o problemă cu roșcatele. Ceea ce au avut, istoric, este o lipsă de prințese care nu erau albe. Și acum au critici că, atunci când fac adaptări de acțiune live ale filmelor lor clasice, s-au lipit prea strâns de originale. Așadar, atunci când li s-a oferit șansa de a adapta Sirenă, au mers într-o direcție diferită, deoarece - din nou, este o adaptare, nu un remake.

Filmul original Mica Sirenă există încă. Curajos există încă. Un nou film nu le anulează existența sau popularitatea. Dacă ar fi să mergi la Disneyland / WDW, îți garantez că o vei vedea în continuare pe Ariel în timp ce apărea în desene animate cu părul ei roșu aprins peste tot. (De asemenea, eram destul de sigur că îi mai dau părul roșu - va fi interpretată de o actriță neagră)

Așadar, vă rugăm să vă întrebați ... de ce este supărată fiica ta? Sau într-adevăr, întrebați de ce acest lucru vă supără? Poate pune-te în pielea copiilor care nu au fost nevoiți să se vadă reflectați în cine este pe ecran și să se relaxeze.

Au trecut câți ani, iar reprezentarea ne-albă a Disney în filmele lor de marcă poate fi numărată pe de o parte. Jasmine, Mulan, Tiana și Moana. Singura lor eroină latină este pe Disney Channel. Disney încearcă să facă mai bine, să le permită mai multor copii propriul personaj Disney preferat și ești supărat că fiica ta nu va mai primi un alt film cu un roșu alb plumb?

Killy
Asta pentru că ea este o Metamorphmagus. Spre deosebire de Animagi, Metamorphmagi poate lua o mare varietate de forme, schimbând sexul și vârsta, arătând potențial ca oricine, sau chiar schimbând doar o parte a aspectului lor, cum ar fi culoarea părului sau forma nasului. Animagi se transformă, de asemenea, după bunul plac, dar numai într-o formă animală determinată de trăsăturile lor interioare. ...

Lasă o recenzie