De ce este necesar să furnizați numele și prenumele și un număr de telefon pentru a vă tunde?

Răspunsuri

10/18/2021
Aeniah

Nu este obligatoriu, ci mai convenabil pentru noi și poate pentru dvs. Lucrez la Supercuts (de aici și la Anon.) Am lucrat la Great Clips. Ambele mărci oferă stilistului opțiunea de a introduce în computer note de tunsoare, care pot economisi mult timp și stres la următoarea vizită. Dacă nu există note de tunsoare, doar vizualizarea datei ultimei dvs. vizite ne poate ajuta să ne dăm seama cum să vă tundem. Dacă nu avem nicio înregistrare despre dvs. în computer, nu vă putem căuta.

Un alt avantaj al faptului că te ai în computerul nostru: s-ar putea să vrei să obții aceeași persoană să-ți tundă din nou și s-ar putea să nu-ți amintești numele stilistului. Nici o problema; computerul știe! Acum, poți da un nume și / sau un număr de telefon fals, dacă vrei, va trebui doar să-ți amintești pe care l-ai dat. (Și nu vă vom putea suna dacă vă lăsați portofelul în urmă.)

Din punct de vedere al afacerii, este util să urmăriți obiceiurile și preferințele clienților. Nu pentru că urmărim pe cineva, ci pentru că vrem să știm dacă facem o treabă suficient de bună pentru ca oamenii să dorească să se întoarcă. De asemenea, am putea dori să știm cât de des intră oamenii, sunt bărbați sau femei și cumpără produse?

Supercuts solicită și adresele de e-mail ale oaspeților. De asemenea, nu este obligatoriu, dar veți primi cupoane (răscumpărabile de pe telefonul dvs. smartphone) și veți fi primul care știe când ceva va fi la vânzare.

În cele din urmă, este util să cunoaștem numele unei persoane atunci când încercăm să o ducem din zona de așteptare la scaunul nostru de coafură. De asemenea, este mai prietenos! Dar dacă chiar nu vrei ca cineva să-ți știe numele, atunci spune-ne și vom compensa unul pentru tine.

Larry Rothacher
Natalie Portman și-a bărbierit faimosul cap pe ecran în „V for Vendetta” din 2005. Natalie Portman a apărut în filme precum „Star Wars: Attack of the Clones” și „Black Swan”. La sfârșitul „Minority Report” din 2002, Tom Cruise a devenit complet chel. Tom Cruise a apărut în filme de succes precum „Top Gun” și „A Few Good Men”. Filmul se bazează pe o nuvelă și îl are pe Cruise în rolul unui șef fu...

Lasă o recenzie