Este ilegal să nu plătești pentru o tunsoare proastă?

Răspunsuri

10/18/2021
Damiani Schram

Da. Acest lucru este considerat furt. Primești ceva și ei îți dau ceva, în schimbul banilor. Dacă ar fi să mergi la un restaurant și să comanzi mâncare și nu-ți place pentru că nu ai comandat corect sau pur și simplu nu ți s-a potrivit gustul, ar fi greșit să refuzi să plătești? Da. De fiecare dată când cereți ceva ce ar trebui să vă așteptați să plătiți.

Dacă nu îți place tunsoarea, trebuie să-i spui stilistului tău și ei ar trebui să fie dispuși să o schimbe pentru tine.

De cele mai multe ori, motivul pentru care cineva ajunge să aibă o tăietură proastă este că ceea ce doreau nu era comunicat corect.

Acum, acest lucru revine atât stilistului, cât și clientului să comunice, astfel încât ceea ce li se cere să fie înțeles!

Hare Huhtala
Tora nu specifică nicio regulă cu privire la lungimea sau forma pe care ar trebui să o aibă părul unui bărbat. Dar există câteva reguli legate de păr în cadrul legii Torei. Torah interzice „rotunjirea colțurilor” capului. (Levitic 19:27)Aceasta înseamnă că este interzis să vă bărbiți periutele (pe'ot) până la vârful urechii și să vă faceți linia părului egală pe toate părțile capului. (Există câte...

Lasă o recenzie