În filmul Fight Club, există vreun motiv pentru care Brad Pitt a fost arătat fără păr după ce Edward Norton a aflat adevărul despre Tyler Durden?

Răspunsuri

10/18/2021
Joash Methot

Acesta este un răspuns bun, preluat dintr-un alt fir de pe Quora:

Tyler este liderul Project Mayhem, iar una dintre cerințele PM este să poarte o cămașă neagră, pantaloni negri, o jachetă neagră, pălărie neagră și să te radi pe cap.

"O maimuță spațială, gata să fie împușcată în spațiu pentru binele mai mare!" (Citat din partea de sus a capului meu, scuzați orice greșeli)

Tyler spune acest lucru în timp ce bate o nouă recrută peste cap în baia sediului lor.

Tyler, care se bărbiereste, simbolizează prim-ministrul să ajungă la concluzia sa finală, să arunce în aer clădirile care stochează informații de credit.

Acesta îl simbolizează intrând în rândul recruților săi. Tyler nu mai este centrul clubului de luptă sau PM. Este un lider în umbră. Vă amintiți cum a început Tyler în lumina spotului înainte de luptele timpurii? Apoi a vorbit din umbră și, odată ce cluburile au început să se formeze independent, prezența sa fizică nu a fost necesară. Capul său ras este PM care trece prin aceeași tranziție ca FC. Tyler a scris instrucțiunile, apoi le-a predat maimuțelor spațiale (bărbaților din clasa muncitoare) pentru a le pune în mișcare. Și el este unul dintre ei.

Gatian
Cred că depinde dacă adăugați anul în purgatoriu că scriitorii nu au făcut-o și anul pe care Dean l-a petrecut cu Lisa și Ben pe care scriitorii nu l-au recunoscut. Toate calendarele pentru sezoanele 4 și 8 sunt actuale cu anul real difuzat de episod. Din punct de vedere tehnic, dacă adăugați acești doi ani uitați, el ar avea 36–37 de ani pentru că sezonul 9 s-a petrecut între 2013–2014. Dacă adău...

Lasă o recenzie