Cum să obții o coafură precum Zayn MalikArtboard

Răspunsuri

09/27/2021
Koral

Zayn Malik's are două tunsori, unul este un spate scurt și părțile laterale cu un quiff pe partea de sus. În timp ce celălalt este un coc spate / om.

Dacă vă referiți la tutorial, vă va ajuta să înțelegeți mai bine instrucțiunile.

Acum, lasă-mă să pun acest lucru pas cu pas pentru tine. L-am împărțit în două părți, Partea Tunsori este instrucțiuni despre cum să vă tundeți ca el, iar partea de styling este cum să vă aranjați părul ca al lui. Am făcut acest lucru pentru ambele stiluri și am legat câteva tutoriale YouTube.

Partea de tunsoare pentru spatele scurt și părțile laterale cu un quiff:

Mergeți la o tunsoare, fie arătați-i frizerului o imagine cu Zayn, fie instruiți-l cum să o facă. Aș recomanda să-i arătați o imagine a părților laterale și să-l lăsați să o taie, dar când vine vorba de vârf, ar trebui să-l instruiți, deoarece mulți frizeri confundă părul lui Zayn pentru că este scurt atunci când este de fapt destul de lung. Dacă doriți să-l instruiți, acestea sunt instrucțiunile.

Lungimea laterală a lui Zayn Malik continuă să se schimbe, dar dacă doriți cea din imaginea de mai jos, atunci ar trebui să alegeți un număr 3 pe lateral. (Spune-i coaforului tău să-ți taie părțile laterale și spatele cu un aparat de protecție numărul 3) Vârful părului are aproape întotdeauna aceeași dimensiune, dar uneori îl crește lung. De obicei, are o lungime de aproximativ 4-5 inci în partea de sus. (Puteți experimenta oricând cu numărul de pază pe care îl doriți)

Pasul 1: Tundeți-vă și spuneți-i coaforului să taie părțile laterale și să revină la un Paza numărul 3 sau un numărul de pază pe care îl preferați. Lăsați vârful părului în jur Lungime de 5 centimetri.

Partea de styling pentru spate și părți scurte cu un quiff:

Pasul 1: Obțineți un uscător, o perie rotundă și ceară / gel pentru păr. De preferat ceara de par. Spray pentru păr este opțional.
Pasul 2: udați / spălați-vă părul cu apă
Pasul 3: Întoarceți uscătorul la setarea de căldură, luați peria și prindeți părul și întoarceți-l ușor înapoi (Ca în tutorial). Faceți acest lucru până când părul dvs. este uscat
Pasul 4: Întindeți produsul pentru păr pe tot părul în mod uniform și conturați stilul dorit. Aplică fixativ dacă vrei.
Pasul 5: Ridică câteva doamne :)

Partea de tunsoare pentru părul slăbit în spate / bărbățel pe Zayn:

Pasul 1: Crește-ți părul în jur 10 centimetri lungime și pur și simplu tăiați părul și curățați-vă, nu tăiați nimic prea mult.

Dacă doriți cocul om, păstrați vârful în jur 8 inci și legați-l și obțineți părul bărbierit Paza numărul 1.

Dacă tot nu dormiți, să continuăm

Partea de styling:

(Numai pentru spate)
Pasul 1: Obțineți un uscător, ceară de păr / gel. De preferat ceara de par. Spray pentru păr este opțional.
Pasul 2: Udați-vă părul, luați uscătorul și puneți-l pe setarea auzului.
Pasul 3: Cu pieptenele și împingeți părul înapoi și uscați-l până când se usucă.
Pasul 4: Aplicați ceara de păr uniform și modelați părul
Pasul 5: arată-te :)

Partea de styling:
(Numai pentru cocul de om)
Pasul 1: Obțineți un pieptene și ceva cu care să vă legați părul.
Pasul 2: Trageți părul înapoi cu pieptenele
Pasul 3: Legați-l din spate
Pasul 4: Votează în sus și urmărește-mă pentru că am pus mult timp și efort în asta :) Destul de te rog !!!

Walli
Încordați-vă, sunteți pe cale să obțineți un curs de istorie. Înaintea dinastiei guvernate de străini (Qing), nimeni nu s-a tuns. Au venit cu diverse stiluri de susținere pentru a-l ține departe de drum. Învățăturile confucianiste au afirmat că părul este un dar al părinților. Tăierea lui a fost o rușine, chiar limitându-se la auto-mutilare. (Două excepții: deținuții au fost forțați să-și poarte p...

Lasă o recenzie