De ce tăietorii nu taie pielea?

Răspunsuri

08/03/2021
Mokas

Buna ziua acolo,

Ideea din spatele realizării unui aparat de tundere este mecanica semi-rotațională. Într-un aparat de tuns se află un ultra motor care se rotește cu o viteză regulată, pentru fiecare setare de lungime. Această rotație frecventă a motorului produce vibrații de-a lungul lamelor ascuțite, făcându-l astfel să se rotească în jur, ca într-o mișcare înainte și înapoi.

Această mișcare constitutivă nu lasă lamele să-și aplice toată puterea într-un punct al pielii, făcând astfel nicio tăietură gravă. Aici l-aș cita pe Stephen John, un renumit expert în îngrijire care spune:

Un aparat de tuns nu face o tăietură majoră pe piele până când acea porțiune nu este suficient de sensibilă. Vibrația lamelor poate face covorul pielii, dar nu poate produce ruperea pielii. Atingeți tunsul pentru barbă pe buze și veți fi răniți ca orice.

Mulțumesc pentru A2A,

Lamprey Hutley
R: Este cultura chineză să radă părul bebelușilor după ce au împlinit o lună. Există câteva explicații pentru această tradiție îndelungată. În primul rând, chinezii în vârstă cred că bărbierirea capului bebelușului va ajuta părul să crească din nou mai gros. Copiii hinduși În tradiția hindusă, părul de la naștere este asociat cu trăsături nedorite din viețile trecute. Astfel, în vremea lumii, copi...

Lasă o recenzie