Cât de importantă este o tunsoare bună într-un interviu de angajare?

Răspunsuri

10/18/2021
Peck

O multime! Prezentarea la un interviu într-o tunsoare care ar putea fi interpretată ca juvenilă sau rebelă va da tonul respingerii. Dreadlock-urile sau orice altă formă de păr mat, atrag anumite muște să depună ouă pe ele și acestea pot fi o problemă de igienă. Oricât de mult îmi place să-l văd pe capul oamenilor negri, salvați afro pentru după ce ați fost angajat; întrucât poate fi interpretat greșit ca copleșitor. Doamnelor, cozile înalte sunt pentru tineri; ați depășit fusta pudelului și bobocii, așa că coborâți coada de cal. Domnilor, dacă nu vă alăturați unui echipaj de pirați sau unei comune hippie, orice coadă de cal este un nu-nu. Toată lumea, mugul a demodat acum aproape 30 de ani, dacă a fost vreodată în stil. Nu vă scuzați, ne batem joc de capetele de aici aici, în California. Singurele care le poartă sunt gâtele roșii narcisiste din afara statului și ... doamnele dure din stilul de viață alternativ, care nu au simțul modei. În acest din urmă caz, nu facem niciun comentariu, deoarece se știe că aceștia dau lovituri cu fundul!

Astfel, cele mai bune tunsori sunt tunsoarea scurtă a unui domn, deoarece este suficient de îngrijită și conservatoare. Doamnele au mai multă latitudine, deoarece își tund, se adună sau își sculptează părul în multe privințe prietenoase femeilor de afaceri. Orice ai face, amintește-ți că un look de zi poate fi destul de diferit de un look de seară.

Mokas
Buna ziua acolo, Ideea din spatele realizării unui aparat de tundere este mecanica semi-rotațională. Într-un aparat de tuns se află un ultra motor care se rotește cu o viteză regulată, pentru fiecare setare de lungime. Această rotație frecventă a motorului produce vibrații de-a lungul lamelor ascuțite, făcându-l astfel să se rotească în jur, ca într-o mișcare înainte și înapoi. Această mișcare con...

Lasă o recenzie