Ce pot face ca tip ca să mă feminizez fără ca acesta să fie întotdeauna evident? Ce lenjerie intimă, îngrijirea pielii și a părului, obiceiuri sociale și manierisme pot adopta?

Răspunsuri

10/18/2021
Frerichs

Fii foarte curat. Obțineți o ceară braziliană și asigurați-vă că dinții sunt perfecti. Foarte curat de periaj și ață dentară de 2 sau 3 ori pe zi. Mergeți la un stilist fabulos de înaltă calitate. Folosiți un exfoliant exfoliant pe corp de două ori pe săptămână și asigurați-vă că utilizați crema de umiditate pe corp zilnic. Folosiți detergent facial și toner cu o cremă hidratantă. Și nu uitați să obțineți pedichiuri la fiecare două-trei săptămâni. Manichiură la fiecare două săptămâni. Doar lustruit clar. Poartă lenjerie de corp bărbătească albă pentru că nu ai fost făcută pentru lenjeria de corp pentru femei. Îmi pare rău. Cumpărați lenjerie de designer pentru că se poartă mai bine. Durează mai mult. Spălați întotdeauna albii cu albi și întunecii cu întunecii, iar cei însoțiți se potrivesc cu cei înalți. Prosoape numai cu prosoape, nu orice prosoape. Acestea sunt separate întotdeauna. Asigurați-vă că aveți un loc de muncă plătit excelent, deoarece veți avea nevoie de mulți bani pentru a avea succes trăind acest stil de viață așa cum v-ați dori cu adevărat. Crossdresser-ul cu un buget redus arată atât de pervertit și dezordonat, așa că păstrați-l elegant. Nu este pentru mocasinii leneși.

Tilden Wubbel
Shah Rukh Khan nu folosește produse artificiale pe păr. Shah Rukh este supus unui regim natural de îngrijire a părului pentru a preveni deteriorarea care ar putea fi cauzată de utilizarea diferitelor produse pentru păr pe bază de produse chimice.[1] El a declarat: "Eu folosesc doar apă. Nu folosesc șampon și nimic artificial nu este lipit vreodată de părul meu. Deschid doar robinetul și am un duș...

Lasă o recenzie