Ce lungime de păr este prea scurtă pentru o perm?

Răspunsuri

10/18/2021
Stanislaw Nallie

Dacă părul este prea scurt pentru a merge complet în jurul celei mai mici tije perm care / stilistul are, este prea scurt. 2-3 cm, în general.

Rețineți că o perm permanentă se face de obicei chiar înainte de o tunsoare, ceea ce înseamnă că părul care obține permanent este mai lung decât cel al coafurii finale. Tunderea părului înainte de perm nu are sens decât dacă știți dinainte că o lungime mare va merge, iar apoi părul rămas (permanent) va fi tăiat după aceea, pentru a-l modela corespunzător, având în vedere noua textură. Îmi fac acest lucru când mă frustrez cu părul lung; nu există niciun motiv să folosesc de trei până la patru ori mai multă soluție de perm dacă merg de la mijlocul spatelui până la aproximativ lungimea lobului urechii, așa că înainte ca tijele să iasă, părul se adună la ceafă și o singură cotletă de foarfecă economisește bani pentru mine și timp pentru stilist.

Ailis Galjour
Este un stil drept de păr, care este la modă. Straturile inferioare au fost tachinate să arate ca stilul de păr buffont din anii 60. Este un amestec de păr drept și buffont. Sper ca asta ajuta. EDITARE 1: DISTRIBUIȚI ȘI ÎNVĂȚAȚI! MULTUMESC PENTRU OPINIILE DVS. Iată costumul de baie în stil T9 60. ...

Lasă o recenzie