De ce nu le place băieților adolescenți să se tundă?

Răspunsuri

10/18/2021
Durant

La acea vârstă, adolescenții devin paranoici. Le este atât de frică să nu se tundă prost și oamenii să-și bată joc de ele. Vor să se potrivească și să fie cool, dar nu sunt foarte siguri ce este cool. Toată lumea vrea să arate ca cel mai tare tip din școală, dar toată lumea nu are păr ca el. Așadar, mamele și tăticii trebuie să se ocupe de copiii paranoici nervoși. Nepotul meu nu vrea ca o femeie să-și taie părul. Vrea să meargă la frizeria și să se așeze pe scaunul mare ca tata.

Începe atât de devreme și se va îmbunătăți. Fiul meu a vrut odată un permis de pudel. Întotdeauna a fost eliminat permisiunea asta. Multă baftă!

Maddis
În primul rând, nu mergeți la un salon ieftin pentru a vă tunde mai ales pentru o tăietură (dacă doriți o tăietură bună). Vorbind din experiență, tunderea într-un salon ieftin are ca rezultat un tip de tunsoare complet nou pe care nu l-am dorit niciodată (nu spun că toate saloanele ieftine sunt rele). Mergi la un salon bun, spune-le că vrei un tăiere ușoară asta e. Lasă frizerul să-ți tundă părul,...

Lasă o recenzie