În How I Met Your Mother, de ce Barney Stinson poartă întotdeauna un costum?

Răspunsuri

10/18/2021
Udella Krawczuk

Prin definiția sa

„Sunt echivalentul vestimentar al zâmbetului unui bebeluș” Îi spune fratelui său vitreg James că se potrivește pentru a arăta că sunt o forță de care trebuie să se bazeze. Costumele reprezintă de obicei statutul lui Barney și poziția sa de bărbat alfa. El a fost învățat chiar de tipul cu care Shannon l-a înșelat cu faptul că femeile sunt după „bani și costume și putere”. Barney s-a școlit apoi din acel moment pentru a fi chiar omul pentru care l-a lăsat Shannon. Și-a abandonat cămășile și hainele vechi, largi, pe care le purta înainte ca Shannon să-l părăsească și de atunci a fost văzut purtând costume.

Știa că va fi luat în serios, oamenii ar trebui să se îmbrace și să se prezinte la maximum. Nu e de mirare că s-a supărat că Ted și Marshall se potrivesc rar.

Nica Schindewolf
Îmi place Lesley Stahl pe 60 de minute. Deși nu știu cu siguranță, mi se pare că Lesley poartă probabil un blug perucă proiectat la comandă și are extensii de păr cu clip sau cu keratină adăugate la topper pentru plinătate. Probabil că are propriul păr tras. Imagine - Spectacolul târziu cu Stephen Colbert și invitatul Jeff Fager și Lesley Stahl în cadrul emisiunii de marți din 7 noiembrie 2017. A...

Lasă o recenzie