Cum să învăț să-mi îngrijesc eu însumi Bichon Frise

Răspunsuri

10/18/2021
Hew

Am învățat cum să-l îngrijesc pe cel târziu al mamei mele-pudel mix urmărind videoclipuri pe Youtube pentru a vedea procesul. Există o mulțime de îngrijitori care înregistrează instrucțiuni privind îngrijirea pentru tăieturi de spectacol și tăieturi pentru cățeluși.

Rețineți că tăierea părului câinelui dvs. este un proces de învățare și, cel mai probabil, veți face greșeli care pot strica tăietura câinelui dvs. sau pot tăia accidental pielea dacă vă grăbiți. Ia-ți timp și câinele (și ego-ul tău) îți vor mulțumi pentru că ai un câine cu un tuns frumos și nu ai răni.

Iată câteva alte sfaturi care sunt sigur că vă vor ajuta:

  • Începând cu cea mai lungă clemă de protecție este o modalitate bună de a preveni tăierea prea multă blană simultan
  • Verificați în continuare mașinile de tăiat pentru a vă asigura că nu se încălzesc prea mult; doar apăsați tunsul pe brațul interior și dacă este prea cald pentru dvs., este prea cald pentru câine și ar trebui să faceți o pauză pentru ca acesta să se răcească.
  • Nu zgâriați tăieturile sau foarfecele de îngrijire. Materialele pentru îngrijirea câinilor sunt destul de scumpe, dar merită cheltuiala pentru a obține tăietori care nu se vor înfunda și arde după câteva utilizări
  • Când tăiați în jurul ochilor, folosiți degetele pentru a proteja ochii câinelui de păr tăiat și de contactul cu foarfeca. Este mai bine să vă tăiați degetele decât să tăiați capacul ochiului câinelui
  • Păstrați o mulțime de unguent antibiotic și tampoane de bumbac sau bile de bumbac la îndemână, în cazul în care tăiați prea scurt sau vă tăiați degetele. Mai bine să-l ai și să nu ai nevoie de el decât să ai nevoie și să nu-l ai, nu?
  • Nu vă simțiți rău dacă vă încurcați câinele tăiat prima dată. Este aproape o șansă de 95%, dacă nu luați ZILE pentru a face tăierea. Faceți mai mult efort pentru a vă asigura că nu tăiați pielea decât pentru a face tăietura să arate ca și când ați fi un profesionist experimentat la îngrijire.
Clauddetta
Puertoricanii sunt produsul diferitelor generații de rase mixte spaniole, africane și tainos (nativi ai insulei înainte de Columb). Au existat și alți europeni care au făcut din Puerto Rico casa lor. Acest lucru amestecă puertoricanii produși, care sunt albi, unii au pielea deschisă, iar alții sunt negri, toți cu diferite tipuri de păr. Sunt alb, cu părul roșu și creț. ...

Lasă o recenzie