De ce oamenii sunt mai îngroziți de Hitler decât Stalin sau Mao?

Răspunsuri

10/18/2021
Sublett

De ce oamenii sunt mai îngroziți de Hitler decât Stalin sau Mao?

Buna intrebare.

Chiar dacă ar fi să acceptăm propaganda aliată, este încă clar că comuniștii au ucis cu mult mai mulți oameni decât socialiștii naționaliști. Dar DEMOMIZAREA național-socialismului FAR o depășește pe cea a comunismului.

Evident, „puterile” sunt FOARTE prejudiciate. Acest lucru se reflectă în propaganda lor. Chiar și mult după încheierea celui de-al doilea război mondial.

De ce?

Și ce înseamnă asta pentru noi AZI?

Un posibil indiciu:

Churchill a declarat în amintirile sale că adevăratul motiv al celui de-al doilea război mondial a fost acela că Germania se independențase de bancherii internaționali. DACĂ acest lucru este ADEVĂRAT, atunci acele cercuri erau evident EXTREM de puternice pe atunci. Și nu există niciun motiv să credem că sunt MAI MIC puternici ASTĂZI.

Politica este despre BANI și PUTERE. Sloganurile idealiste sunt de obicei doar ecrane de fum.

Nu putem înțelege evenimentele actuale fără a examina jucătorii, forțele la locul de muncă și agendele lor (adesea ascunse). Această examinare este imposibilă dacă acceptăm pur și simplu propaganda din orice parte. Trebuie să ne uităm la ambele părți!

Interesant este faptul că multe „democrații” europene ÎNLEGĂ acest lucru!

Hew
Am învățat cum să-l îngrijesc pe cel târziu al mamei mele-pudel mix urmărind videoclipuri pe Youtube pentru a vedea procesul. Există o mulțime de îngrijitori care înregistrează instrucțiuni privind îngrijirea pentru tăieturi de spectacol și tăieturi pentru cățeluși. Rețineți că tăierea părului câinelui dvs. este un proces de învățare și, cel mai probabil, veți face greșeli care pot strica tăietura...

Lasă o recenzie