Ce tunsoare ar trebui să primesc?

Răspunsuri

08/03/2021
Urion

Nimeni nu poate alege stilul tău de păr pentru tine. Trebuie să decideți ce doriți. Alții pot ajutor tu, dar trebuie să decizi în cele din urmă. La urma urmei, vei fi cel care îl poartă în fiecare moment al fiecărei zile. Este al tău - deține-l.

Iată deci 3 sfaturi pentru găsirea coafurii:

1. Uită-te in jur. Cine are o coafură care îți place sau o admiri? Coafurile sunt o mare parte a aspectului și a primei impresii, așa că gândiți-vă la ce impresii aveți ale altor persoane pe baza coafurilor lor. Coafura unei persoane care pare să facă genul de impresie pe care ai vrea să o faci ar putea fi un bun punct de plecare. Nu contează cât de mult îți place o coafură: dacă nu face impresia pe care ți-o dorești, nu este pentru tine.

2. Decideți dacă o coafură este practică pentru dvs. și stilul dvs. de viață. Obișnuiam să-mi tai părțile laterale ale capului și să-l țin lung deasupra, dar trebuia să-l tai (minuțios) la fiecare două săptămâni și pur și simplu nu aveam acel tip de timp de weekend de petrecut. Nu contează cât de mult îți place o coafură: dacă nu o poți întreține, nu o poți avea.

3. Stabiliți cât doriți să cheltuiți. Gândește-te la bani și timp. Coafurile sunt rezultatul perioadelor de creștere, mai ales, cu intervale de tăiere în anumite locuri strategice. Strategia de tăiere vă va costa fie să plătiți pe altcineva, fie timpul să vă dați seama pe cont propriu. Nu contează cât de mult îți dorești o coafură: dacă nu poți cheltui timpul sau banii pentru a o obține, nu o vei primi niciodată.

A alege o coafură și a afla cum să o obții este un proces distractiv. Deci, asigurați-vă, mai ales, să vă bucurați de el! :)

Cinnamon Tejpal
Lucrez de fapt la Great Clips. Când intrați pentru a vă tăia părul și pentru a vă înregistra, pur și simplu anunțați-i în acel moment că ați dori o anumită persoană. Dacă nu vă amintiți numele lor, indicați-le. În calitate de stilisti, ne dăm seama că fiecare facem lucrurile diferit și că nu avem sentimente grele. Sper că acest lucru vă ajută. ...

Lasă o recenzie