Pot roboții să înlocuiască în cele din urmă stilistii?

Răspunsuri

10/18/2021
Mariya

Nu spun niciodată despre nimic.

În minutul în care adaug absoluturi la orice, mă mușcă în fund.

Cine știa chiar acum 10 ani că hairstylistii își vor anunța în cele din urmă lucrările pe o platformă web care a devenit Instagram.

Imagine a unui robot - Imagine de Hairboutique - Toate drepturile rezervate

Cu siguranță nu aș fi crezut niciodată că stilistii ar putea deveni peste noapte vedete ale părului, valorificând puterea rețelelor sociale.

Roboți care înlocuiesc stilistul? Doamne, nu știu.

Nu-mi pot imagina nici măcar cantitatea de inteligență artificială (AI) care ar fi necesară pentru a insufla roboților capacitatea de a înlocui tunsorii.

Există o gamă atât de vastă de variabile care ar trebui să fie programate în AI-ul unui robot pentru ca acestea să poată tăia cu succes părul.

Poate că într-o bună zi roboții vor putea face niște servicii de păr, dar nu văd că se întâmplă în viitorul foarte previzibil.

Cel mai bun dorește tuturor.

ATENTIE: Nu vând și nu promovez nicio companie, produsele lor și nici nu am un magazin de cumpărături online de promovat. Ceea ce scriu se bazează pe propria mea experiență și credință în tehnicile pe care le împărtășesc.

Laird
De fapt, mă gândesc mult la acea melodie, haha. Se știe că derivă dintr-un musical numit „Shave and a Haircut - Two Bits” (dacă joci lovitura în cap, dar în loc de lovituri îl înlocuiești cu aceste cuvinte, are mai mult sens.) Există alte modalități prin care alte limbi și patrimoniu au schimbat cuvintele. Am văzut oameni spunând „Ești un c * nt - f * ck off”, am văzut că oamenii folosesc „drop de...

Lasă o recenzie