Care sunt câteva coafuri ușoare și rapide de punk rock?

Răspunsuri

10/18/2021
Nadab Arrezola

Nici un astfel de lucru. Ideea este să ieși în evidență, să-ți arăt că nu faci parte din turma cenușie.

Există un stil ușor de păr punk rock: crustă, dar nu este rapid.
Este foarte ușor, nu trebuie să faci nimic; nu vă spălați, nu vă tăiați sau nu vă pieptănați părul timp de aproximativ zece ani.

Apoi, există OI, aspectul skinhead: doar rade-ți capul, este destul de rapid și ușor, dar nu chiar punk.

Ai putea să-l combini cu tone de fixativ, dar asta ar putea fi mai goth / death rock / post punk. De asemenea, a cerut să vă vopsiți părul cu culori neon sau negru.

Orice altceva durează ore de pregătire. Cred că cel mai ușor este mohawk: rade-ți părțile laterale ale capului și combină părul cu tone de fixativ, astfel încât să nu arate ca gi-joe-hawk.

Știfturile sunt ușoare dacă mama nu vă lasă să vă tundeți. Dar îți ia ore întregi pentru a te pregăti și necesită puțină practică și literalmente un caz de fixativ (nu glumesc).

PS Pur și simplu nu fiți tipul cu șoim fals. Un cap de pat arata ar fi o alegere mult mai bună (dar imho are nevoie de o jachetă neagră de motocicletă).

Mariya
Nu spun niciodată despre nimic. În minutul în care adaug absoluturi la orice, mă mușcă în fund. Cine știa chiar acum 10 ani că hairstylistii își vor anunța în cele din urmă lucrările pe o platformă web care a devenit Instagram. Imagine a unui robot - Imagine de Hairboutique - Toate drepturile rezervate Cu siguranță nu aș fi crezut niciodată că stilistii ar putea deveni peste noapte vedete ale păr...

Lasă o recenzie