Cine are cea mai bună coafură între Taylor Lautner în portretizarea lui Jacob Black în Amurg sau Ian Somerhalder în portretizarea lui Damon Salvatore în The Vampire Diaries?

Răspunsuri

10/18/2021
Ambrosine

Întrebare originală: Cine are cea mai bună coafură între Taylor Lautner în portretizarea lui Jacob Black în Amurg sau Ian Somerhalder în portretizarea lui Damon Salvatore în The Vampire Diaries?

Desigur, totul este pur subiectiv.

Jacob în Amurg cu părul lung nu a făcut nimic pentru Taylor și toți. Nu am obiecții față de băieții cu părul lung, dar chiar și legarea la loc ar fi ajutat. Jacob în a doua jumătate a Lunii Noi, Eclipse și ambele Breaking Dawns au o tunsoare care arată într-adevăr mult mai bine cu fața Taylors și îl ajută imediat.

Ian Somerhalder, ca Damon Salvatore, nu are într-adevăr problema de schimbare a tunsorii. Când îi pot trece ochii, tunsoarea aleasă pentru Damon reflectă perfect personalitatea sa. Părul scurt și dezordonat este ceea ce v-ați aștepta pentru băiatul rău care ajunge să aibă o inimă.

Poate că este evident din modul în care am scris acest lucru, dar eu sunt echipa Damon (Ian) până la capăt.

Jezabella Wada
De-a lungul multor decenii, femeile și fetele adolescente au purtat părul lung, cu o despărțire centrală sau laterală, care a fost un stil preluat de la sfârșitul anilor 1960. Alte coafuri de la începutul până la mijlocul anilor 1970 includeau tăietura ondulată „țigănească”, shagul stratificat și stilul „flicked”, denumit în mod popular „aripi”, în care părul era aruncat asemănător aripilor mici d...

Lasă o recenzie