Hitler a permis părului lung bărbaților?

Răspunsuri

10/18/2021
Florinda Hunze

Părul lung era destul de străin de cultura vest-europeană la acea vreme. A dispărut în timpul erei industriale (probabil pentru că era periculos în jurul mașinilor), iar imaginea generală a unui bărbat îngrijit era ras curat, cu părul scurt, bine îngrijit. Forțele armate germane aveau reglementări stricte pentru tunsori și exista o așa-numită „coafură SS” pe care o puteți vedea pe majoritatea afișelor de propagandă (în care modelul nu poartă cască sau cască) și în filmele istorice. A fost numit „Unterschnitt”, subcotat.

Părul lung a fost interzis personalului militar (și este încă interzis în fiecare armată din lume, din motive foarte evidente), dar nu a fost interzis. Un bărbat ar putea purta împletituri sau o coadă de cal atâta timp cât arăta masculin și îngrijit. La urma urmei, multe națiuni ariene glorioase purtau părul lung, inclusiv vikingii, triburile germane, celții și multe altele. Impresia generală a persoanei a decis dacă era considerată un homosexual, un vagabond vagabond sau un alt inamic al societății. Cu toate acestea, nu cred că mulți oameni purtau părul lung în timpul celui de-al Treilea Reich. Majoritatea oamenilor nu au făcut-o, iar societății, în general, nu-i plăceau inadaptații.

Ambrosine
Întrebare originală: Cine are cea mai bună coafură între Taylor Lautner în portretizarea lui Jacob Black în Amurg sau Ian Somerhalder în portretizarea lui Damon Salvatore în The Vampire Diaries? Desigur, totul este pur subiectiv. Jacob în Amurg cu părul lung nu a făcut nimic pentru Taylor și toți. Nu am obiecții față de băieții cu părul lung, dar chiar și legarea la loc ar fi ajutat. Jacob în a do...

Lasă o recenzie